Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w wychowanie dzieci

Zona uwaza ze zle zrobilem! Odchodze od niej i dzieci nastawie przeciwko niej

Polecane posty

Gość w wychowanie dzieci

Zona uwaza ze zle zrobilem! Odchodze od niej i dzieci nastawie przeciwko niej Posiadam wlasna firme budowlana oraz zone i dwoje dzieci. Postanowilem odejdz od zony poniewaz w lozku od dawna nam sie nie uklada. Ostatnio poklocilismy sie oto ze zabralem syna do agencji towarzyskiej a ja po prostu chcialem dobrze, chlopak 19 lat, nie mial dziewczyny to niech sobie pouzywa, juz najwyzszy czas by w tym wieku chlopak mial juz jakies doswiadczenie. Im szybciej tym lepiej. Niestety ja wypomnialem zonie wiecej bo wspomnialem o tym ze ona nie upilnowala corki(18 lat) i kilka miesiecy temu zostalem dziadkiem dwoch chlopcow. W tej awanturze powiedzialem ze dopuscila do tego i wychowaniem tych chlopcow tez sie zajme bo za 16 lat zrobie to samo z wnukami i rowniez zaprowadze ich do agencji towarzyskiej.

Gość Petronela z pipidówy
zrób inaczej... zamieszkaj w burdelu, a dzieci zostaw matce może ma wiecej oleju w głowie niz ty

Gość monnnnn
ucieszysz się jak syn w burdelu złapie HIV, rzeżączkę, albo inne gowno.

Gość w wychowanie dzieci
Dałem mu prezerwatywe by sobie dowoli używał panienke, zapłaciłem za jego przyjemnosc. W końcu to normalne by dorosły mężczyzne już spróbował seksu a moja żona czepia się mnie że źle wychowuje syna???? Ja nie uważam żebym zrobił coś złego. Moja żona pokazała jaka jest nieodpowiedzialna. Że nasza córka zaszła w ciąże a teraz jest sama z tym wszystkim. Dlatego uważam że lepiej będzie kupic zonie własne mieszkanie a dzieci zamieszkają ze mną.

kup sobie burdel, a dzieci zostaw żonie... na bank lepiej wyjdą na tym wszyscy w rodzinie :P

Gość Miliana23
buhahaha nie moge ale pustak!

Gość ciocia pralinka
Twój syn właśnie stracił szansę na porządną dziewczynę. Bo taka nie spojrzy na klienta owych przybytków inaczej niż z obrzydzeniem.

Gość Myriam Etna
Dać Ci namiar na dobrego specjalistę od leczenia dewiacji ? Najbliżej będzie Ci do Poznania.

ciocia pralinka nie bądź taka zasadnicza, może laska tylko napluje tesciowi na buty za każdym razem przy spotkaniu :D ;)

Gość Banany
Prowo 10/10

Gość Dobrze zrobiłeś .
Prawdziwy mężczyzna musi mieć za sobą kontakt z prostytutką.

Gość Banany
Zresztą jednego nie rozumiem, synowi dajesz poużywać w burdelu co liczy się z tym że jak będzie miał laskę to może jej dziecko zrobić a na córkę się wściekasz że wcześnie zaczęła współżyć jak sam pozwalasz na to synowi

Gość Tryskolaska
Prowo nie prowo, uważam ze ma facet rację

Gość Banany
Moim zdaniem nie. Naskakuje na żonę że córki nie upilnowała tylko patrzeć jak synulek będzie miał laskę i zaraz dziecko zrobi

Gość w wychowanie dzieci
Ja się nie wściekam na to że zostałem dziadkiem, nie na córke a na żone że jej nie upilnowała. Do córki już nie mam żalu, cieszę się że zerwała z ojcem swoich dzieci, jej synowie lepiej wyjdą jak będą pod moją opieką, sam będę rozmawiał z nimi o seksie i o podobnych sprawach.

Gość w wychowanie dzieci
Ja się nie wściekam na to że zostałem dziadkiem, nie na córke a na żone że jej nie upilnowała. Do córki już nie mam żalu, cieszę się że zerwała z ojcem swoich dzieci, jej synowie lepiej wyjdą jak będą pod moją opieką, sam będę rozmawiał z nimi o seksie i o podobnych sprawach.

Gość Banany
I pewnie żonę też w burdelu zdradzasz.... jesteś świnią i pojebany synuś będzie taki sam bedzie patrzył na kobiety jak na rzecz i też pewnie laskę kopnie w dupe jak przyjdą problemy CIOTA JESTEŚ

Gość Banany
Ps. dzieci dorosłe to one będą decydować z kim chcą być

w wychowanie dzieci ty masz kurwa więcej szczescia niz rozumu, że masz w domu bezwolne baby bo znam takie które po takiej akcji rozmazały by cię na ścianie w formie krwawego malowidła

Gość Myriam Etna
Jaka pogoda w Poznaniu Karolku.......... ?

Gość 47edyta
człowieku czy ty jestes pojebany?! co z tego że ma 19l? znajdzie dziewczynę którą bd kochał i z taką powinien iść do łóżka! a nie z byle kurwą! ty sie na ojca nie nadajesz. no sory ale jak córkę miala twoja zona upilnować? chodzić za nia 24h na dobę? nie normalny jestes? skoro nie potrafiła sie zabezpieczyć to juz zle o niej świadczy to raz a dwa ze jest dorosła i odpowiada sama za swoje czyny