Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w wychowanie dzieci

Zona uwaza ze zle zrobilem! Odchodze od niej i dzieci nastawie przeciwko niej

Polecane posty

Gość w wychowanie dzieci

Zona uwaza ze zle zrobilem! Odchodze od niej i dzieci nastawie przeciwko niej Posiadam wlasna firme budowlana oraz zone i dwoje dzieci. Postanowilem odejdz od zony poniewaz w lozku od dawna nam sie nie uklada. Ostatnio poklocilismy sie oto ze zabralem syna do agencji towarzyskiej a ja po prostu chcialem dobrze, chlopak 19 lat, nie mial dziewczyny to niech sobie pouzywa, juz najwyzszy czas by w tym wieku chlopak mial juz jakies doswiadczenie. Im szybciej tym lepiej. Niestety ja wypomnialem zonie wiecej bo wspomnialem o tym ze ona nie upilnowala corki(18 lat) i kilka miesiecy temu zostalem dziadkiem dwoch chlopcow. W tej awanturze powiedzialem ze dopuscila do tego i wychowaniem tych chlopcow tez sie zajme bo za 16 lat zrobie to samo z wnukami i rowniez zaprowadze ich do agencji towarzyskiej.

Gość alechryja
to wyobraz sobie ze ojca dzieci twojej corki ktorej to niby matka (a twoja zona) nie upilnowala, ze wlasnie tego twojego ,,ziecia" jego ojciec prowadzil do agencji towarzyskiej zeby sobie pouzywal i skonczylo sie to na tym ze teraz jestes dziadkiem:)

Gość rgrlkglh
Marne prowo...

Gość Nie ma to jak facet
Myślący główka zamiast głową. W życiu sa inne rzeczy ważniejsze od seksu

Gość w wychowanie dzieci
Akurat jak ojciec moich wnuczat wyglada to ja wiem! na szczescie corka z nim sie juz nie spotyka, co do reszty to za 16 lat wezme swoje wnuczeta do agencji towarzyskiej. Teraz to zrobilem z synem i jestem z tego dumny.

Gość alechryja
no,jesli po raz kolejny chcesz byc dziadkiem to prowadz do agencji poki mozesz:D