Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jucyyysttt

jak wam sie podoba ta suknia slubna? ksiezniczkowa

Polecane posty

Gość jucyyysttt
nie chce prostej i wygladac normalnie w tym dniu chce sie poczuc jak ksiezniczka dlatego taka chce

Gość znak zapytaniaaaaaaa
jak ktos jest mega zgrabny to ujdzie:) nie moj gust, ale na jej figurce slicznie wyglada. dol za mocno bezowaty,ale jak mowilam, szczuplej i pieknie opalonej we wszystkim bedzie ladnie:)

Gość mała czarnuleńka ..
w tej sukience nie będziesz wyglądać jak księżniczka tylko jak ogromna beza tudzież wielka kopa bitej śmietany

Gość znak zapytaniaaaaaaa
a za ile ona?

Gość jucyyysttt
no to bede tak wygladac a ty bedziesz wygladac jak bidna panna mloda w prostej kiecce milo ci ???

Nie chce nic mówić, dziewczyno, ale prosta suknia, w dobrym guście jest zdecydowanie droższa od takiej, którą pokazałaś. Więc na pewno nie będzie wyglądać jak "bidna panna młoda" Zaakceptuj to, że ktoś ma inny gust.

Gość jucyyysttt
ja nie mowie o cenie sukni jakies prostej a tej co ja mam... mowie o biednej ze tak sie wyglada!! Prosto... ona moze na moja wjezdzac ja moge wjezdzac na proste kiecki ktore akuray mnie sie nie podobaja... a moja taka tania nie byla.

Gość jucyyysttt
*tak na marginesie.

Gość jucyyysttt
a czy to wazne?

Gość jest śliczna według mnie
wcale nie przesadzone ksieżniczkowa - ma klasę.

Gość ktoś :):)
chciałaś wiedzieć jak się ludziom podoba to wiesz. A proste suknie wyglądają zdecydowanie bardziej atrakcyjnie , gustownie i z klasą , niż napompowane naładowane falbanami. Do tego jeszcze full biżuterii i najlepiej tiara na głowie haha. Ale rozumiem że tu chodzi o to że ma WYGLĄDAĆ NA BOGATO! a to co innego, ale to chyba takie trochę zacofane i wiejskie myślenie hmm...

Gość jucyyysttt
po pierwsze mam dobry gust nie bede obwieszona bizuteria delikatne kolczyki plus delikatna bransoleta nic na szyje. po drugie nie uwazam ze proste sa eleganckie a bezy nie.. smieszne myslenie. a po trzecie owszem chcialam wiedziec zdanie innych ale nie wrzucanie na mnie ze nie mam gustu i ze to wiocha suknia. Jesli mam juz wybrana suknie to troche jak jestescie takie eleganckie i sie znacie to nie robcie tej 2 osobie w taki sposob przykrosci

Gość klika klika
ja po sukience moge okreslic klase spoleczna ;) proste skromne, nieblyszczace sukienki - klasa srednia i wyzsza im bardziej bezowata, blyszczaca, przyozdobiona sukienka tym nizsza klasa spoleczna

Gość ktoś :):)
zapytałaś czy się podoba ta sukienka tak? Sorry , myślałam że chcesz szczerze. Trzeba było napisać "proszę potwierdźcie że jest ładna" to co innego. Mnie się nie podoba i mówię to co myślę tyle, ale skoro Tobie się podoba to po co się pytasz? Wskakuj w nią i tyle. Powodzenia, cześć

Gość klika klika
aha, pisze ogolnie, jak jest z reguly

Gość jucyyysttt
hhheejj nie powiedzialam ze masz pisac nie prawde tylko w inny spposob nie obrazajacy. A ktos kto napisal ze jestem nizsza klasa spoleczna bo wybrala taka suknie to POWODZENIA.

Gość klika klika
autorko niemowie, ze twoja sukienka jest brzydka jestem pewna ze rodzinie i mezowi sie bedziesz podobac

Gość klika klika
jucyssst gdzie tak napisalam? napisalam na bazie wlasnych doswiadczen jak z reguly to wyglada

Gość jucyyysttt
wybralam suknie taka a nie inna i nie zmienie zdania trudno kazdy woli cos innego nie kazdemu bede sie wniej podobac.

Gość agniecha fanka janka
ja sie w pelni zgadzam z "klika klika" - to się prawie zawsze sprawdza. Im bardziej wiejsko i rubasznie tam panna młoda jak choinka w kiedy że widać ją i świeci z odległości 1 km

Gość kajokio
hmm..podobno kazda sukienka slubna tak jak kazdy nie mowlak jest ładna ..ja akurat czegos takiego bym nie zalozyla, i szczegolnie trzeba zwrocic uwage na kiepski jakosciowo material...no chyba ze nie masz za bardzo kaski na lepsza sukienke ale widzialam w zyciu wiele i nawet najmniej ciekawy model jest tysiackroc okazalszy i ladniejszy jesli jest klasa i jakosc materialu od najpiekniejszego ale zlego jakosciowo...wierz mi to tak jakzalozyc t-shirt za 15 zl a taki za 150 ogromna roznica a suknia tym bardziej zwraca uwage bo jest tym co przykówa oko...pozdro i zastanow sie nad tym:)

Gość klika klika
wybralam suknie taka a nie inna i nie zmienie zdania trudno kazdy woli cos innego nie kazdemu bede sie wniej podobac. dokladnie - to ty sie maszw niej dobrze czuc. jak jestes przystojna to na pewno sie bedziesz podobac;) zreszta licza sie bardziej duchowe aspekty ceremonii niz przejmowanie sie jakiemu % gosci spodoba sie sukienka ;)

Gość jucyyysttt
ehh to sie u mnie nie zgadza bo nie jestem klasa nizsza... Zreszta w tym dniu chce sie wyrozniac i blyszczec i tyle.

Gość jucyyysttt
kajo - ale ja mam dobra jakosciowa suknie.. z dobrego materialu - sprawdzane

Gość kajokio
no tak ale w takim razie to chyba nie ta ze zdjecia tak? po prostu ten model? bo tu ewidentnie widac ze material zbyt dobry nie jest...a ajk na zdjeciu juz widac ta roznice to co to jest w rzeczywistosci...ale ogolnie to cie pociesze ze model na prawde nie jest zly ciekawy i ksiezniczkowy wiec naprawde ok:)

Gość jucyyysttt
ale gdzie widac ze jest zly bo jest swiecacy czy jak?

Gość taka kiecka jest dobra
żeby zamaskować dużą pupę :)

Nie. Nie podoba mi się. Ale ja preferuję "józefinki". Ta z linka przypomina bardziej kostium, niż sukienkę.