Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jucyyysttt

jak wam sie podoba ta suknia slubna? ksiezniczkowa

Polecane posty

Gość klika klika
a jakie to sa jozefinki?

Gość klika klika
przejrzalam sobie fajne to jozefinki :)

Gość kajokio
rybka! a po czym poznaje sie jakosc materialu poprostu wyglada niejalepiej ten material nie wiem na jakiej zasadzie ci to wytłumaczyc jak cos jest dobrej ajkosci to to widac powaznioe a ze swiecacy to raczej nie ma nic do rzeczy bo ewidentnie widac ze to jest rodzaj tafty na wierzchniej warstwie wiec bedzie odbijal swiatlo:) moja rada apropo materialu jest z doswiadczenia ja w ostatniej chwili zmienilam suknie bo nie mogli dowiezs materialu do polski z ktorego miala byc szyta i z obawy ze nie zdaze wybralam sobie kiecke co prawda musialam ja wypozyczyc za co zaplacilam ponad 3 tysiace zlotych bo na wlasnosc zeby kupic nie bylo mnie stac ale dzis patrzac po prawie dekadzie od slubu nikt nie moze przestac wspominac tej sukienki tylko raz widzialam francuska sukienke podobna jakosciowo- i wierz mi na prawde wtedy kroj, fason nie ma znaczenia bo poprostu suknia jakoscia robi show...tego nie potrafie ci wytlumaczyc ale musialabys to zobaczyc... podro! spokojnej nocki zeby ci sie ta suknia nie snila.przemysl wszystko na spokojnie i sie nie martw i tak dla rodziny i najblizszych bedziesz w tym dniu piekna:)

Gość jucyyysttt
no to juz wiem dlaczego moja suknia ci si enie podoba skoro wolisz jozefinki one sa proste i tyle.. kazdy ma inny gust

Gość jucyyysttt
no tak jest z tafty ktora sie swieci ale co mam wybrac inny rodzaj materialu to jaki mam im powiedziec czy moze byc?? uwazam ze to dobry material widzialam na zywo i naprawde ladnie wyglada

Gość ja cie autorko.......
Swietnie rozumie ! Na codzien ubieram sie elegancko ,klasycznie , ale na slubie postanowilam raz w zyciu spelnic dzieciece marzenia :) :) :) Moja suknia byla troche inna , ale na wzor sukienek ksiazniczek ,tylko material bardziej elegancki :) I ogonie podobala sie :) U fotografa wisialam caly rok na wystawie! Musi kazdy zimno i elegancko ??? Oj wredni jestescie czasem !!!!

A choćby takie: http://wedding.w8w.pl/SUKNIE/SUKNIE%20%C5%9ALUBNE/slides/colina.html http://wedding.w8w.pl/SUKNIE/SUKNIE%20%C5%9ALUBNE/slides/cobre.html http://wedding.w8w.pl/SUKNIE/SUKNIE%20%C5%9ALUBNE/slides/cristal.html Zresztą... Mi podobają się suknie mało znanego w Polsce projektanta Jima Hjelm'a. http://www.zwt.pl/wp-content/uploads/2008/11/suknia-slubna-jim-hjelm-jh8802.jpg http://i2.pinger.pl/pgr149/b5dd49a10019fdff4bcb1418 :D Phi.

Gość będziesz miała pecha
bo załozyłaś suknię ślubną i się w niej pokazywałaś.

no to juz wiem dlaczego moja suknia ci si enie podoba skoro wolisz jozefinki one sa proste i tyle. Józefinki są eleganckie, piękne i klasyczne. Niestety niektórym kobietom potrzeba krzykliwej oprawy i dlatego decydują się na neony i inne duperele. Inaczej nikt by ich nie zauważył.

Gość o ja cie .....
Damascenka te dwie ostatnie i jedna wyżej są BOSKIE !!!!!!

Gość kajokio
spojrz tutaj tez masz np cos na wzor ksiezniczki a czy widzisz to co mowilam o jakosci? moze teraz lepiej zrozumiesz ale naprawde spoko dasz rade nie sluchaj przytyków kafeterianek tylko z dystansem sluchaj naszych opini i wyciagnij z nich po trochu..kazdy ma inny ust ja tez chcialam byc ksiezniczka na swoim slubie ale suknia była skromnej ksiezniczki wiec wiesz co kto lubiŁ= http://www.lilea.com.pl/images/stories/kolekcja-2012/vanessa/1209/1209.jpg

Cały Jim Hjelm :) Ale w Polsce chyba nie ma jego salonu. A szkoda, bo tworzy dzieła sztuki. I nie tylko dla panien młodych, dla druhen też :)

Gość ta jest przepiękna :)
się nie wkleiło ale ta pierwsza suknia tego projektanta wymiata, cudowna :)

Gość kajokio
damascenka+ twoje kiecki sa naprawde fajne ale ja bym sie chyba w nich nie czula...wiec wiezy nie docinaj dyiewczynie bo sie zalamie -juz ponoc zamowila sukienke, a ty nic z tego miec nie bedziesz. niech kazdy cieszy sie ze swojego...

Gość genaralnie to tak myśle sobie
że suknia wcale nie musi być prosta , może być trochę "księżniczkowa" tylko nie beza tylko rozszerzana ku dołowi a nie napompowana. coś w stylu odwróconego trójkąta

Gość kajokio
no chcialabym taka chociaz przymierzyc te dwie ostatnie...ale mam to juz za soba.....czasami mi teskno do tego lazenia za sukniami:)

Gość genaralnie to tak myśle sobie
nie odwróconego tylko normalnego , nie wiem co mi się odwróciło buahaha

Gość renesmeee
mi też podobają sie lane sukienki, nie chce mieć szerokiej, bezowatej podobają mi sie takie troche w stylu klasycznym i lubie koronki chciałabym mieć troche koronek na sukni, a i józefinki mi sie podobają :) nie lubie księżniczkowych krzykliwych sukien :D i nie lubie tak odkrytych ramion, żeby suknia od góry sie tak odcinała i przykrywała aby tzytzki.

Gość jucyyysttt
kajo juz wiesz o co ci chodzilo o tiul.... ja nie chcialam zwyklego tiulu zreszta w swojej sukni mam tiul na kole tyl jest z tafty...

wiec wiezy nie docinaj dyiewczynie bo sie zalamie Niunia, a gdzie ja docinam, hę? Napisałam, że mi się nie podoba, GDYŻ... A jeśli ona dokonuje wyborów i nie umie w nich wytrwać, ani ich bronić, to może powinna troszkę nad sobą popracować, bo właśnie wychodzi za mąż za faceta, którego SAMA SOBIE WYBRAŁA. Autorko. To TWOJA SUKNIA. I jeśli ją wybrałaś, to znaczy, że to jest TA suknia. Będziesz się w niej czuła cudownie, będziesz w niej wyglądała pięknie i już.

Gość brzydka? i co z tego!
sukienka pasuje klimatem do wystroju pokoju czyli jest przaśnie, tandetnie, bez polotu i osobowości. Załóż do tego biżuterię ze sklepu wszystko za 5 zł i będzie git.

Gość jucyyysttt
jak nie umiem w nich wytrwaC? przeciez jestem zadowolona z wyboru tylko wy piszecie o tcyh skromnych to co mam sie odzywac ze dla mnie sa prostackie? nie bo nie jestem taka i nie obraze tutaj was jak wam sie podobaja to ok. Mnie sie pdoobaja bezy. i to nie znaczy zenie mam gustu.

Gość brzydka? i co z tego!
"i to nie znaczy zenie mam gustu." nie masz :o

Gość jucyyysttt
ty tez nie masz.pozdro

wy piszecie o tcyh skromnych to co mam sie odzywac ze dla mnie sa prostackie A są prostackie? Zobacz, jak piękna, elegancka i prosta była suknia księżnej Katarzyny. Żadnych zbędnych ozdób, żadnej przesady - tylko klasa. Ogromna, świetlista klasa. Suknia jej teściowej, Diany Spencer, była okropna. Wielka, nadmuchana beza o kolorze, którego białym nazwać nie można. Raczej szarym.

Gość jucyyysttt
jejku ja was nie przekonam do takich sukien jakie mnie sie podobaja a wy mnie do takich co wam.. co porownujesz jakas bufiasta Diany Spencer suknie.. jak to bylo ile lat temu co innego modnego bylo... Zreszta moja mi si epodoba koniec kropka i dziekuje za opienie.