Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgineło 200zł

Zapamiętajcie sobie... ludzie atrakcyjni nigdy nie są samotni

Polecane posty

Gość zgineło 200zł

więc jeśli narzekacie na samotność czy też celibat o wniosek jest tylko jeden.. jesteście pasztetami taka jest kurewska prawda o życiu i nawet niech nikt nie próbuje tego obalać... zaraz jakaś idiotka napisze, że ona jest samotna z wyboru, więc odrazu odpowiadam owszem, kobieta potrafi być przez chwile samotna, no ale właśnie... Z WYBORU!!! czyli rozstała się z jakimś tam facetem po wielo letnim związku i musi odpocząć i wtedy owszem, może być chwile sama.. ale z wyboru a nie z braku powodzenia!! bo nigdy żadna atrakcyjna kobieta nie narzeka na powodzenie co do facetów to również wysocy przystojni goście, którzy do tego mają jakiś tam 'start' życiowy, czyli np mieszkanie, samochód, prace i ogólnie ogarniają życie też nigdy nie narzekają na samotnosć.... tak czy tak, puenta na koniec tej opowieści- jesli narzekacie na samotnosc, to po prostu jestescie pasztetami, smutne ale prawdziwe

Gość bzdura do kwadratu
nawet w związku można być samotnym

Gość zgadzam sie z powyzszym
niestety

Gość zgineło 200zł
/// nawet w związku można być samotnym /// w dupe sobie wsadź takie rozkminki filozoficzne.. ja mówie o samotności kiedy nie ma do kogo nawet gęby otworzyć, nie wspominając o przytuleniu się, pocałunku czy też sexu

Gość łydka
zgadzam sie w pełni -jestem samotna:) dobrze gada-polać mu/jej:D!

Gość ookd;sodsdsds
Ja jestem ładna, ale biedna i samotna :(

Gość klika klika
tez to zauwazylam z drugiej stronyjest tez mnostwo "pasztetow" ktorzy jednak sa w zwiazku :)

Gość SSSSUSSSSSPP
polać mu! chociaż wódy nienawidzę :D taka jest prawda chociaż najgorsze są wyjątki gdy brzydka kobieta jest z przeciętnym / dosyć niezłym facetem. to jest dołujące chociaż pocieszam się wtedy, że ten facet nie kocha jej tylko jej obiady. :D albo darmowy sex (może bierze ją od tyłu, nie widzi wtedy jej twarzy?)

Gość swinespine
ja mam powodzenie, ale żaden mężczynza nie jest dla mnie interesujacy, a do związku nie bedę się zmuszać

Gość łydka
ja uwazam ze jestem pasztetem i jestem sama. ale jak widze DZIESIĄTKI takich par:dziewczyna gruba jak beka, brzydka a przy niej truchta "mężczyzna" a raczej chłopaczyna to myśle "co sprawiło ze oni są razem??"

Gość nooo kuuuuuuurwa mac
co to za spierdolone powiedzenie "facet ma darmowy sex" a kobieta to co kurwa? robi to za kare? chyba ona tez ma wtedy ten jebany zasrany sex....

Gość swinespine
łydka, jakie to typowe, a może po psrotu ją kocha? ale z ciebie wredny babsztyl

"ja mam powodzenie, ale żaden mężczynza nie jest dla mnie interesujacy, a do związku nie bedę się zmuszać" Jak śmiesz zaprzeczać prawdzie objawionej?:classic_cool: Bzdury, oszukujesz się i to Ci autor za chwilę pięknie wyłoży.

Gość swinespine
Wilczyco, już się nie moge doczekać jak mi coś wymyśli :D

Gość klika klika
swinespine jak jestes dobrze po 20 to podejrzewalabym aseksualizm/ introwertyzm/molestowana w dziecinstwie albo klamiesz i jestes pasztetem, ktorym od czasu do czasu zainteresuje sie inny pasztet, ale ty czekasz na cos lepszego ;)

"dziewczyna gruba jak beka, brzydka a przy niej truchta "mężczyzna" a raczej chłopaczyna to myśle "co sprawiło ze oni są razem??"" Miłość :D

Gość łydka
i wiecie co jest najgorsze-jak już jest taka para (dobrali się bo inni ich nie chcą??) to ja sobie myśle- co oni sobie mówią? Ani to powiedzieć "jesteś piękna" ani "jesteśprzystojny" ani "podniecasz mnie" ani "jesteś seksowna"...tylko co? "ej no to moze dzis sie poruchamy?kupiłam torby papierowe."

Gość łydka
jaka miłość- nie wierze xD

Gość swinespine
A co jest złego w introwertyzmie, to jakaś choroba, inwalidztwo? :D

Gość bzdura do kwadratu
To Twoje filozofie są do d...py.Jeśli ktoś jest sam,to chociaz wie ,że nie ma nikogo jest sam i to kazdy widzi. A co jeśli niby masz kogos,ale ani nie pogadasz ani nie przytulisz,o sexie nie wspominając.NO ale nie kazdy to potrafi zrozumieć.

Gość klika klika
A co jest złego w introwertyzmie, to jakaś choroba, inwalidztwo? swinespine a zacytuj moze gdzie tak napisalam? :D nadinterpretujesz ;)

Gość ja nie mam nikogo bo
jestem introwertykiem i jest mi dobrze samemu na dodatek niby przystojny 🖐️

Gość Drogi autorze masz
wiele racji i piszę to jakoosoba atrakcyjna fizycznie zawszemająca duże powodzenie u płci przeciwnej. Prawdą równieżjest że możńa byćsamotnym w związku i pośród ludzi. Ale niech nikt nie próbuje obalaćmojej teorii że największym wrogiem dobrego samopoczucia u człowieka niezależnie od płci jest PERMANENTNY BRAK KASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I właśnie on prowadzi do depresji wpędza w choroby zabija i czyni człowieka samotnym na wyspie gdzie posród tłumów ludzi kuszą go i kuszą.

Gość zgineło 200zł
nie pierdolcie mi tu o samotności w związku.. bo to jest wtedy jakiś chwilowy kryzys albo po prostu związek się wypalił- czyli już go nie ma.... ale mimo wszystko był, a wiec ta osoba nie była samotna kurwa, nikt mi nie wmówi, że całe życie zyje w celibacie i samotnosci Z WYBORU , poniewaz ma zajebiste powodzenie i czesto mogl kogos poznac ale osrywal kazdgo.. nie ma takich ludzi darujcie sobie :O pasztety jebane próbują usprawiedliwic swoją samotność...

Gość Drogi autorze masz
Nie ma innego sposobu na udane życie jak Vipowskie konto w banku No poprostu nie ma! Można być ładną jakjasna pizda ale jaksie niema 2000zł na buty co kwartał to kuurwa dupa zimna! Jak się nie ma na drogie kosmetyki to 30tka może być bolesnym przeżyciem Jak się nie ma kupy kasy to widać to gołym okiem i uroda nie pomoże na dłuższą metę!!!!

Gość zgineło 200zł
a i zgodze sie, ze brak kasy zabija... no to jest niestety prawda, nie majac kasy nie mozemy zrobic DOSLOWNIE NICZEGO, jestesmy gownem nie majac kasy ps. jeszcze do tych osob co pierdola, ze samotnosc nie jest wynikiem atrakcyjnosci.... moje pytanie brzmi: a jak wam ktoś sra na morde to mówicie, że nesquik wam funduje promocyjną porcje nowych płatków czekoladowych ??

Gość łydka
spotyka sie 100 ładnych dziewczyn i 100 przystojnych facetów. para zacznie z soba rozmawiać...bla bla bla... zakochają sie w sobie= wybór, spotka sie 100 dziewczyn w tym 99 ładnych i 100 facetów w tym 99 przystojnych. 1 dziewczyna i 1 facet będą brzydcy- zaczna ze soba gadać znajda wspólna płaszczyzne i no zakochaja sie w sobie. nie zauważacie różnicy miedzy mozliwościami atrakcyjnych i nieatrakcyjnych? był to oczywicie schemat bbbaaaarrdzo ogólnikowy. chciałam tylko zarysować psychologiczny slad na tle całego społeczeństwa. ja naleze do tych brzydkich-wiem o czym mówie. A jesli nie masz faceta i jesteś brzydki/brzydka to nie zdajesz sobie sprawy ze dobór partnera jest zdeterminowany atrakcyjnościa i "MIŁOŚĆ" jest zdeterminowana atrakcyjnością.

Gość Drogi autorze masz
A wtedy ten książe który śpi obok też to zauważy!

Gość zgineło 200zł
// Drogi autorze masz // tak tylko widzisz.. kobieta ma ten plus, ze jesli jest naprawde atrakcyjna fizycznie to bez problemu moze znaleźć bogatego faceta, który bedzie jej fundował te buty.. facet niestety jest skazany na zycie w gównie bez kasy i czesto w samotnosci