Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgineło 200zł

Zapamiętajcie sobie... ludzie atrakcyjni nigdy nie są samotni

Polecane posty

Gość bzdura do kwadratu
bardzo biedni ludzie z kasą. do szczęścia potrzebna jest tylko druga osoba,wszystkie bogactwa tego świata kiedyś znudzą się i wcześniej czy później powiesz;przegrałem

Gość łydka
...kasa to nie wszystko-fakt:D

Gość Drogi autorze masz
No widzisz to czemu janie mam faceta co kupuje mi drogie prezenty? Gdybyś zobaczyła zdjęcia mojego ostatniego partnera, który pomimo tego że jestem już w związku z innym i mamy dzieci od wielu lat,to dopiero niedawno przestał wysyłac do mnie listy o tym że pamięta i że kocha itp itd. No i onmiał dużo kasy a ten któremu chciałam urodzićdzieci jest biednychoć wyglądaja niemal jak bliźniacy! Dlaczego wybrałam biednego?

Gość Drogi autorze masz
No bo widocznie nie sam wygląd się liczy choć jest istotny. Wybrałam biednego bo był prawdziwszy!

Gość Drogi autorze masz
Bo chciałam czuć sie kochana i szanowana a tamten wydawał mi się zmanierowany miał dużo kasy i się lansował czułam taką presję z jego strony Zawszemusiałabymkręcicprzed nimtyłeczkiem a jak wyszłyby mi zmarszczki to by mnie zostawił Dzieci to juz w ogóle by go nie widzały bo taki facet i pieluchy to nieporozumienie!

Gość Drogi autorze masz
Znowu spacja się zrąbała sorry !

Gość brzydka? i co z tego!
a ja jestem brzydka i mam bardzo przystojnego faceta, zawsze z resztą miałam przystojnych :-) brzydcy mnie nie interesują, za to ja potrafię sobą zainteresować całkiem niezłych mężczyzn, pewnie dlatego, że jestem dość pewna siebie.

Gość Drogi autorze masz
brzydka? i co z tego! - tak,tak takie jak ty również podziwiam i zazdroszcze tej odwagi... Choć nie ma ludzi idealnych! Jednak mówienie o sobie że jest sie najlepszą powoduje że inni właśńie tak na nas patrzą.