Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papadutrek

są tu jakieś

Polecane posty

Lepiej by było wiadro zawiesić na szyi, w upale makijaż przynajmniej miałby gdzie spływać:P Nago? Hmmm, starszym kobietom gorąco teraz zaczyna być to by sie ucieszyły skoro by tak mogły :classic_cool:

Gość papadutrek
a ja tam się nie znam :) ogólnie to panuje wszechobecne lakiernictwo i blacharstwo, a naturalność, to takaaaa fajna cecha jest

Gość papadutrek
weeeeeeź :D więcej w tym photoshopa, tuszu i pudru niż naturalności :) zniszczyłaś moją wizję pieknych modelek i aktorek.. chyba jednak zaczne czytać pudelka :P

Gość papadutrek
uwielbiam ludzi, którzy wiedzą lepiej ode mnie co bym wybrał i co bym zrobił :D

Buhahaha, jestem złem wcielonym :classic_cool: Za pare lat cienko z naturalnością będzie. Operacje, botoks itp coraz powszechniejsze. Ale no jak się ma kasę i bez tego da się pięknie wyglądać :P Dlatego kobiety są materialistkami:P

Gość papadutrek
dzięki.. jeszcze pare postów wymienionych z Tobą i przejdę na homoseksualizm, znienawidzę kobiety i zamknę się w sobie, żyjąc w przekonaniu,ze kosmici z innej galaktyki obserwują mnie kiedy śpię :P

Gość papadutrek
rozgryzłaś mnie

Z kosmitami to prawda:P Ale nei martw się, jakby chcieli Cię przebadać to już by to zrobili :D Ej, ale no mówisz mi, kobiecie bądź co bądź, że wywołam u Ciebie homoseksualizm...czyli co przerzucisz się na panów z rozkładówek?:D

Gość papadutrek
żeby tylko.. pełna różnorodność dobra, trzeba spadać, bo się dziewczynom nudzi widzę :P

Gość papadutrek
Same ? eee no co Ty.. na pewno oprócz mnie jest tu jeszcze tak wiele ciekawych postaci :P "Fajnie by było go trochę pomolestować, nie?" niech pomyśle... hmmm.. nie ?:P

Gość papadutrek
znowu mnie rozgryzłaś.. jestem pod wrażeniem Twojej PRZEOGROMNEJ inteligencji interpersonalnej i wysoce rozwiniętej intuicji.. no dobra, a teraz możesz już iść spać :P

Gość papadutrek
ok.. tylko to tak jakby mój temat.. (to taka aluzja była).. o ile wiesz co to znaczy aluzja, no ale nie będę z Tobą dyskutował na ten temat..

Gość papadutrek
zastanawia mnie tylko, czy jesteś taka wygadana normalnie, czy tylko w internecie Ci się włącza tryb"kozak" ;)

To do mnie? Ale gdzież tu wygadanie? Złośliwości subtelne. Czyżbyś z ich powodu płonił się jak panienka i stąd masz to za wygadanie?:P