Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko z cynamonem

Czy ślina zaburza ph w pochwie?

Polecane posty

Tak się zastanawiam,bo zawsze jak facet mi robi minetkę (którą bardzo lubię :P )to potem przez jakiś czas po mam taką inną wydzieliną :O i ogólnie mam jakieś stany zapalne cewki moczowej po dłuższej abstynencji :O

wtf? :O

Gość jajajajjajajajjajajajjajajjaj
moze ma w buzi jakies bakterie po stosunkach z inna laska. niech przed mineta myje zeby i wybija bakterie plynem do ust. co ty myslisz ze przez oral nie mozna sie jakims cholerstwem zarazic

Gość ReniaRaczkowskaaaaaa
albo jest kiepski w lozku albo cie czyms zaraza z czym twoja pochwa NARAZIE sobie radzi poslij go na badania

Nie ma stosunków z innymi laskami :O po prostu zawsze tak miałam.Najgorzej jest po ostrym sexie po dłuższej abstynencji wówczas zawsze mam stan zapalny dróg moczowych :( słyszałam że kobiety tak mają

Gość ReniaRaczkowskaaaaaa
moim zdaniem niech "uderza" w lechtaczke a nie w cewke i bedzie dobrze ;) a tak na serio powinnas zwrocic sie z tym do ginekologa bo tak nie powinno byc

W łechtaczke też :P i wkłada mi też palce dodatkowo i język do pochwy.Odlatuje przy tym :D tyle że bardzo rzadko się kocham,głównie po alko.:O