Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peeling

Peelingi chemiczne - trądzik

Polecane posty

Gość Peeling

Zastanawiam się nad zrobieniem sobie peelingu. Na rynku jest sporo tego typu zabiegów na twarz, które pozwalają na redukcję blizn potrądzikowych a nawet w pewnym stopniu samego trądziku. Czy możecie polecić mi dobry i sprawdzony peeling? Mam tu na myśli tylko takie peelingi, które wykonywane są w gabinecie u dermatologa.

Gość Peeling
Dzięki, tego właśnie szukałem :D

Gość gość
Witam ja wykonałam serię 3 peelingów chemicznych na twarz . Polecono mi klinike Amaryllis z Bytomia. Po każdym z tych zabiegów widziałam efekt , natomiast po całej serii jestem bardzo zadowolona. Skóra stała się rozświetlona ,pory się zwęziły ,a drobne przebarwienia zniknęły .Dlatego z czystym sumieniem mogę polecic tę klinikę i lekarzy, pełen profesjonalizm

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny, a ja mam bardzo wrażliwą skórę i trądzik, boje się, że peeling chemiczny bardzo mnie podrażni... Co doradzacie? jakieś konkretne kwasy? Miałyście takie doświadczenia, znacie kosmetyki Vedara Medical - czy to dobre produkty?

Gość gość
Kwasy Vedara Medical są bardzo dobre. Ale każdy zabieg ma wskazania i przeciwwskazania. W klinice Urody na Bolkowskiej robią zabiegi tymi kwasami, ale i tak przed zabiegami lepiej iść na konsultacje, żeby Ci powiedzieli, czy te kwasy będą odpowiednie dla Twojej cery. lepiej nie robić niczego w ciemno.

Gość Martunnka
Ja zawsze na peelengi zawsze chodzę do kosmetyczki :) - jeśli ktoś z Bytomia chciałby sprawdzony gabinet to polecam http://medest-silesia.pl.