Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadę dzisiaj do rodziny męża

jadę dzisiaj do rodziny męża, ale mi się nie chce :///

Polecane posty

jets tu ktoś kto też nie lubi jeździć do rodziny męża ale jeździ z łaski na uciechę? jak sobie radzicie?

Gość studentka Jola
jedź, przeciez raz pisałas ze brat męża to ciacho i masz na niego ochote

Gość hehe to po co piszesz
ja też nie lubie. tzn nie jeżdże bo ojciec mojego mężczyzny jest na miejscu, ale nie lubie takich rodzinnych spędów, urodzin itp. nie lubie i już.

Gość teraz to
jest juz takze i twoja rodzina a takze twoj problem. Trzeba sie bylo martwic przed slubem.

no wiem, teraz nie mam wyjścia, muszę tam jeździć dla świętego spokoju ale nie lubię tych wypadów do nich, mój mąż nie ma brata :D będziemy tam ok. 5 godzin, tzn. po ok. 4,5 godzinie mam zamiar zacząć kopać męża pod stołem :D myślę, że przeniosę się do dzieci na 2 godzinki przynajmniej żeby tych głupot przy stole nie słuchać

tak ja też zachowuje spokój tam! staram się wyłączyć i włączam na wszelki wypadek pół lekki uśmiech, pewnie wyglądam jak kukła przez to :D:D:D ale co mi tam, nei zależy mi na tym by mnie poważali

no dokładnie, takie siedzenie przy stole i słuchanie głupot. nie cierpie tego!

Gość maturks4
A cóż to za rodzina prezentująca tylko głupotę? To czemu z takiej wybrałaś sobie męża? Czy nie przypadkiem dlatego, że ty też taka sama wrona i wygodnie było ci wejść w "stado" niewymagające? Dlaczego sama nie skierujesz rozmowy na jakiś temat "niegłupotę"???

haha i przyszła mądra wszechwiedząca :D w doopie mam co sobie myślisz a tłumaczyć nie będę.

musiałabyś z nimi porozmawiać to zorientowałabyś się, że wszelkie kierowanie rozmowy na jakieś logiczne tematy z góry skazane jest na niepowodzenie, ja nie przepadam za jego rodzicami, siostrą i jej dziećmi, jej teściowie są w porządku, jej mąż nawet też ale jak się odzywa mama mojego męża ... nie mogę po prostu. dlaczego się z nim związałam? bo wiązałam się z nim a nie z jego matką to chyba oczywiste, a podobny do niej nie jest. nawet jego ojciec też jest w miarę spoko ale matka, siostra i jej dzieci ... no nie da się.

o kurde za jakieś 3 godziny musimy wyjeżdżać :( 2 godziny drogi a potem 5 godzin smętów i znowu 2 godziny drogi, cała sobota na nic

Gość powiedz mężowi że
teść się do ciebie przystawia:D;)

Gość ola3111111111111
ja staram sie byc spokojna i poddać sie sytuacji.Życie nie tylko ma w sobie same przyjemności sa tez obowiazki w tym rodzinne. ps..Dzisiaj mi sie śniło ze dusiłam własną tesciowa:)

pociesza mnie, że za jakieś 10 godzin będę już w domu ale sen!!!!!!!

wyjeżdżamy chyba ok. 14 więc jeszcze 2 godziny luzu, potem prawie 2 godziny jazdy i zaczyna się

jeszcze 11,5 godziny i będę w domu, wtedy się pomyliłam, jak wyjedziemy o 20 to będę dopiero ok. 22

Gość a kogo to?
Czasami też tak mam. Nie lubię swoich teściów. Robię co chcą, żeby sprawić przyjemność swojemu mężowi. Nie nawidzę jak moja teściowa układa kwiaty na moim oknie, ale to toleruje, bo jak tylko się stracą, układam je tak jak mi to pasuje i jestem szczęśliwa.

tak, teściowe potrafią być antypatyczne, zastanawiam się czy my takie będziemy dla swoich synowych :)

Gość 132423eeaeea
to po co jeździsz?! ja nie jeżdżę i nie wyobrażam sobie marnować weekendu na coś czego nie lubie robić

bo to rodzina męża, związałam się z nim i minimum trzeba zachować, nie mam prawa mu zabraniać jechać a beze mnie to tak dziwnie mu by było jechać no bo w końcu ma żonę to niby dlaczego ma jechać sam

jak wszystko pójdzie dobrze to za jakieś 11 godzin będe w domu z jednej strony co to jest 11 godzin a z drugiej to masa czasu, wszystko jest względne jak zawsze

ale się wkurzyłam, po pierwsze dobre jest to, że jedziemy na 17 więc spędzę tam może ze 4 godziny maksymalnie ale oczywiście mój wspaniałomyślny mąż postanowił nakupować takich prezentów, że kasy na to pójdzie od cholery, to ja nawet dziecku prezentu na zajączka nie kupiłam bo średnio z kasą stoimy ale siostruni musi nakupić jak szalony! nie no, na serio ten dzień mnie zaczyna wkurzać na całego :(

tyle dobrze, że wyjeżdżamy dopiero za niecałe 2 godziny

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
a ja lubie jezdzic do tewsciow. Corcia uwielbia jezdzic do nich , mieszkaja na wsi i dla dziecka jest wiele ciekawych rzeczy. A resciow mam fajnych - moj ma super rodzinke. Teraz planujemy jechacna kilka dni na majowy weekend.

chyba nie dałabym rady na majówce z nimi, albo na relanium może, oni są męczący strasznie, tzn. jego matka, siostra i jej dzieci, teść jest w miarę ok, mąż siostry też w miarę, teście siostry są fajni i ich można posluchać i pogadać z nimi, no nic, dzisiaj od 17 do ok. 21 pewnie będziemy tam

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
bylismy teraz na swieta az 3 dni.I bylo fajnie.Zawsze tam u nich odpoczywam psychicznie.Cicsza spokoj.

Ja mam na odwrót - to do mnie za niedługo zwali się rodzinka :O Znowu będę siedziała przy stole jak debil i nie będę wiedziała co mówić. I znowu przyjedzie kuzynka z tym swoim małym bachorem, który będzie latał po całym mieszkaniu i robił bałagan, a wszyscy naokoło będą się tylko zachwycali jaki to on mądry i kochany :O

o właśnie zadzwonili, że mamy przyjechać na 16, jak pięknie :/

W dodatku jestem przeziębiona i źle się czuje, głowa mi pęka, kicham jak szalona.. Ale to dobrze, pozarażam ich i będzie spokój na jakiś czas :D Autorko - zaciśnij zęby i wytrzymaj jakoś.