Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytampytam123

ilu z was przed podjeciem wspolzycia z kims

Polecane posty

Gość pytampytam123

poprosilo o wczesniejsze zrobienie testu na hiv, oraz samemu sie przebadalo ?

Gość pytampytam123
czyli ze nikt z was nie poprosil alboi nikt z was nie wspolzyje

Dobre pytanie :D :D Romantyczna kolacja A tu nagle, możesz mi pokazać swoją książeczkę zdrowia. :D hehehhh Albo napalony leszczyk, który zdejmuje majty, równie napalonej łosicy, tuż za rogiem dyskoteki.. Ci to już zupełnie o niczym nie myślą. :D Tak to się roznosi. :O :( Nie tylko życie przenoszone jest drogą płciową, ale również choróbska. Pamiętajmy o tym, bo co innego przegrywać życie po swojemu a co innego jak zapadnie wyrok. http://www.youtube.com/watch?v=UpFPo8wTAp4

Ty na pewno Alu :) Ja tam zaraz skręcę w jakąś boczną uliczkę. :P Jak to weekend bez solidnego gnoju ? :P Na razie same mameje :P Poczekam , poczytam ... ;) 🖐️

Gość Vivo!
Magika już dawno nie ma "Wbrew zasadom wbrew fizyki prawom ruszam się żwawo a więc bijcie brawo!"

Gość pytampytam123
wlasnie wydaje mi sie ze tak na prawde nieliczni o tym mysla. pytam bo zdarzyl mi sie przygodny sex bez prezerwatywy i prawde mowiac niby sie wie o zagrozeniu, o konsekwencjach, jednak w sytuacjach intymnych, dochodzi glos - a znasz kogosw z hiv ? nie, wiec to jakas bujda, mnie to nie dotyczy, mnie to nja pewno nie spotka

W sytuacjach intymnych nie ma na to czasu ;) Dlatego prewencja jest tu bardzo ważna. I szczególnie dotyczy osób, które muszą się pieprzyć z trzystu pięćdziesięcioma osobami w ciągu roku z różnymi osobami.

Tu niczego nie jestem pewien Alu :) A też sobie poczytam :P Poluję właśnie na wyjątkowo tanie letnie obuwie. :P O ile na śmietniku znajdę obecną ofertę biedronki, może będę miał szczęście. :P

Ponieważ gardzę wszystkim co masowe Kocica a empik właśnie taki jest, w duupie ma klienta, ważne by kupił i spierdolił wracając po więcej.

Gość frgvfr
a oto mój penis . oceńcie

Ale dzisiaj mam kulawy bajer :O To znaczy nigdy nie był dobry, ale dziś wyjątkowo sięga dna. Aż sam nad sobą chce zapłakać. :( Też tak macie ? :P :P

Gość pytampytam123
a ty nowy w miescie do ktorych sie zaliczasz?350 na rok, czy moze 20, albo 5 ? ten koles z ktorym sie przespalam, to taki dyskotekowy narcyz byl. niestety po 3 spotkaniu i wspolnej nocy to zauwazylam :O tzn nie liczylam ze sie okaze ksieciem z bajki, chcialo mi sie sexu. juz nawet czlowiek sexu w spokoju nie moze uprawiac lecz nadal nikt nie odp na pytanie ile razy i czy zdarzylo sie pytac o badania? wygloada na to ze nikt o tym nie mysli

Gość pytampytam123
co do bajeru lepiej pobajeruj w rzeczywistosci chlopaku bo podskornie wyczuwam, ze jest ogien a nie marnujesz sie tu

Gość ostryy
mi sie nie zdazylo...