Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonicaombe;ka

Czy facet z trudnym charakterem przyzna się kiedyś do błędu?

Polecane posty

Gość telefonicaombe;ka

Jak to jest z Wami facetami???

czy kobieta z trudnym charakterem przyzna się do błędu? Myślę że jest idiotycznie z facetami jak z kobietami od płci nie zależy kto jakie ma ego. Drugie pytanie znajomość jest ważniejsza czy wygrana?

Gość telefonicaombe;ka
Tak własnie mam taką sytuację.W skrócie: Ja jestem osobą energiczną i bardzo kontaktową,otwartą.Ale tym samym bardzo wrażliwą i nie umiejącą walczyć o swoje.Odeszłam od męża bo zachował się bardzo źle wobec mnie ale nie chodzi tu o zdradę chociaż w sumie niewiem.On ma ciężki charakter i potraktował mnie tak za darmo UWIERZCIE MI.I uważa że robi dobrze.

Gość miecz damoklesa
ależ myszko, to nie kwestia trudnego charakteru tylko kompletnego braku samokrytyki :D a skoro uważa że zrobił dobrze, to kochanie - przekaż ten pakiet "zalet" kolejnej chętnej i znajdź kogoś może niekoniecznie mniej trudnego, ale na pewno bardziej samokrytycznego :classic_cool:

A w życiu :D Zdecydowanie łatwiej jest odwrócić kota ogonem. ;) Jak ma się trudny charakter, to trudno o słowo "przepraszam' I jak na ironię, kobiety lubią takich watażków. Nie wszystkie, to jasna sprawa, ale te, które się na to decydują i żyją z takimi facetami, niech mi wyjaśnią o co chodzi ?!!!

Masz rację Piratku. Tematu nie znam z autopsji. I karmię się stereotypami, bo chociaż jestem chujem , to jednak potrafię przyznawać się do błędów. I uważam to za moją największą słabość.

Piratku z łaski swojej możesz mi wytłumaczyć, dlaczego jak na Ciebie wpadam, zawsze jesteś taki metodyczny i zasadniczy. Czy Ty w ogóle potrafisz się uśmiechać ?

Gość telefonicaombe;ka
Zyliśmy sobie w zgodzie aż tu nagle posądził mnie o zdradę zwyzywał i kazał sie wyprowadzić mimo iż byliśmy 10 lat ze sobą:(

Gość miecz damoklesa
i ty jestes pewna, że chcesz być z facetem który tak się zachowuje? :D po co ci gostek z syndromem otella?

Gość miecz damoklesa
Musze mieć 100 % pewnościa abym ugiął sie 100 procent pewności, że bład był błędem? :D a o drogę pytasz czy jedziesz jak autostrada poniesie, 100 km nadłożenia drogi? :P

nie jeżdzę autostradą od dwóch lat ja skurviel tirowiec zepchnał mnie z drogi w zimie.Auto splonęło wyszedlem z tego jedynie poturbowany.

czasami trzeba do konsensusu dojść inaczej małżeństwo by sie dawno rozpadło.I mówić moze ta woda pod górkę płynać a i tak wiem swoje:P:D

Gość miecz damoklesa
co nie zmienia mojego pytania o to czy ptyasz o drogę :D a co do tirowców na autostradzie - mamy zbiezne odczucia, chociaż baby za kierownicą żaden nie zepchnął

Gość sebasia
jesli jest dupkiem to sie nigdy nie przyzna

Jak ma na tyle honoru powinien się przyznać.Tylko czasami kłamstwo lepszym lekarstwem aniżeli prawda.Czyli jest mniejszym złem dla dobra a sumienie nigdy nie gryzie faceta.Kobiety są naduczuciowe i bardziej to przeżywaja.Faceci mają to gdzieś.

Nie zmienisz... mój już były woli olać wspólne życie, ślub za 4 miesiące niż przyznać się do błędu. To już 4 czy 5 raz i nie mam sił użerać się z chamem całe życie... Trudni ludzie są trudni i jak widać szkoda na niż czasu i energii.

Są mężczyźni dumnie noszący tzw. "ośle pały" na karku. Twarde, zakute i nieugięte makówki. Nie przyznają się do błędu, chociaż nieraz jak na dłoni widać ich winę i wszystkie dowody świadczą przeciwko im. Nie ważne, że swoim postępowaniem ranią innych. Nie przyznają się do błedu BO NIE!!! i koniec. Bo tak. Prawda łochyntolu pieruński? :P

zaś ześ sie przebrał siemak:DWiesz jak tutAJ DZIECKO MI W BRZ\UCH WMAWIANO to było to niebyt przyjemne.I w dodatku miałem sie przyznać do błędu ,którego nie popełniłem.mówie o cafe.Więc spoko szkalcioku:P:D

Przecież siemak miałem w nicku L a podszyto się pod niego.Wiec co miałem robić,?Przepraszać za nie swoje winy.Pomyśl logicznie.