Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonicaombe;ka

Czy facet z trudnym charakterem przyzna się kiedyś do błędu?

Polecane posty

Gość Pyzunia 22 lata
Tylko czasami kłamstwo lepszym lekarstwem aniżeli prawda. OWSZEM> ALE TYLKO DLA KŁAMIĄCEGO :P Czyli jest mniejszym złem dla dobra NO TUS JUZ POJECHAŁ JAK ŁYSY GRZYWKĄ O PODŁOGĘ a sumienie nigdy nie gryzie faceta. A MĘZCZYZNĘ OWSZEM :P Kobiety są naduczuciowe i bardziej to przeżywaja. BŁĄD W ZAŁOŻENIACH _ KOBIETY MAJA UCZUCIA, GÓWNIARZE - NIEKONIECZNIE Faceci mają to gdzieś. MĘZCZYŻNI i faceci to wobec tego dwa rózne gatunki :P

Gość Pyzunia 22 lata
głosząc takie poglądy jesteś gówniarzem bez honoru duchu kafe :classic_cool:

ale jak wytłumaczyć choleryka który drze sie na kobietę, po kilku miechach już zaciska zęby później w furii pięści cały czas raniąc celowo słowami, sadysta! kiedyś po aferze przepraszał za krzyk itd ale i tak była to niby moja wina... teraz moja wina ze zrobił awanturę w święta u moich rodziców bo ja go rano zdenerwowałam... KURWA kobiety z daleka od trudnych facetów - jak komuś przez gardło nie przechodzi "przepraszam", "moja wina" , "myliłem się" to i "kocham" jest fałszywe...

Gość Pyzunia 22 lata
betti, różnica miedzy pojeciem "trudny facet" a pojeciem "facet pozbawiony samokrytycyzmu" jest taka jak miedzy "człowiek zirytowany" a "furiat z odbezpieczonym kałachem w dłoni" wyslij pana do psychiatry

Eh, tego trzeba chcieć, widzieć problem.... Postawiłam swoje warunki, on nie chce chodzić na terapie brać leków jemu z nim dobrze. Całą winę zwalił na mnie. Uciekł do rodziców i z Tatusiem wyzywają mnie od feministek 2 tydzień. Resztę rzeczy zabrał wczoraj. 3,5 roku, ślub wspólna praca - nie są tyle warte co jego duma i jego rodziny... A wystarczyło powiedzieć przepraszam a nie uciekać 80 km do rodziców. Musiałam się przejechać ten kawał aby zerwać zaręczyny a i tak nie usłyszałam "przepraszam".

Nie psuje już wam tematu. Panowie nie traćcie z oczu tego co ważne i warte przyznania się do błędu.