Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poród coraz bliżej

poród coraz bliżej - do terminu zostało 6 dni

Polecane posty

Gość Poród coraz bliżej

a ja czuje jakbym jeszcze [potrzebowała czasu na przygotowanie sie psychiczne. Do czego porównacie ból porodowy? matkooo zaczynam się porządnie bać. Kogo pytam to z głupim usmieszkiem odpowiada przeżyjesz ... skoro ja przeżyłam!

Gość mama dzidziusia
nie chce cie straszyc ale ból nie do opisania, nie da sie go z niczym porównac. kiedys czytałam takie okreslenie że jakby włożyc do srodka parasolke i ją tam otworzyc to chyba najbardziej trafne:)

Gość Poród coraz bliżej
mama dzidziusia - to mnie pocieszyłaś hahaha Rodziłas bez żadnego znieczulenia?

Gość mama dzidziusia
rodzilam bez znieczulenia, ale przy partych stwierdzili spadek tetna u dziecka i zrobili cesarke, praktycznie jakbym 2 razy w jeden dzien urodzila, nikomu nie zycze. a i jeszcze mowia ze ten bol sie zapomina, ja nie zapomnialam i nie zapomne do konca zycia. zreszta kazda kobieta inaczej to przechodzi, moze u ciebie nie bedzie tak zle

Gość Londyn
Mnie bolało potwornie rodzilam bez znieczulenia z wyboru i bolało strasznie jakbym sie położyła na asfalcie i auto po mnie przejechało nie chce straszyć ale tak było ale gdy tylko zobaczyłam dzidzia tak wiedziałam ze było warto ale ulgę poczułam dopiero jak wyjeli mi lozysko to poczułam sie super :-) powodzenia życzę

Gość Poród coraz bliżej
to ładnie !!!! ja licze że dostanę znieczulenie, ale wiecie jak jest w Polsce brak personelu - anestezjologa i nic nie zdziałam ! mam nadzieje, że poród w znieczuleniu jest do zniesienia - podobno parte czuc normalnie ... może któraś z was sie orientuje ?

ja dostałam znieczulenie wywalilam na nie 400 zł i ku zdziwieniu anestezjologa nie zadzialalo:D parte sie normalnie czuje czy ze znieczuleniem czy bez, uczucie jakbys musiala zrobic kupe:d. dla mnie parte to juz ulga była. te skurcze przed partymi to katastrofa, a same parte i wyparcie dziecka juz nie takie okropne. poród boli strasznie ale widzisz dziecko i od razu zapominasz, przynajmniej ja tak mialam

Gość hela86
witam, ja rowniez prawie na mecie. zostalo mi 4 dni do tenminu a oznak porodu jak nie bylo tak nie ma...mogloby juz sie cos zaczac dziac bo szalu mozna dostac z tym czekaniem. tymbardziej sie stresuje bo wiem co mnie czeka...przezylam juz jeden porod z tym ze 8 lat temu i wlasciwie z calego bolu pamietam tyle ze BOLI