Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gftyuka

Wczoraj bylam na imprezie a mój facet zaczął się podniecać inną :/

Polecane posty

Gość hghjhjkjlkl
skoro facet ma 30 lat, ty 26, od 5 lat razem i jeszcze nie macie slubu to od razu po tym widac, ze mu na tobie nie zalezy 🖐️

Gość fararia
może to taki rodzaj faceta który slini sie za laskami mam też koleżankę której facet uwielbia słodkie zgrabne blondynki i ona ma obsesje na tym punkcie, jest atrakcyjna ale cały czas uważa że nie jest dosyć atrakcyjna żeby facet chciał tylko ją patrzy i napala sie na inne był u nas w pracy i zapatrzył się na taką dziunię a ona znwou się martwiła i postanowiła jeszcze bardziej schudnąć tak jak ta koleżanka z pracy na która on się patrzył i zadręcza się wykończycie się tym

Gość klika klika
wg mojego zalozenia fACET W WIEKU 30 LAT JUZ POWINIEN BYC DOJRZALY wiadomo, ze faceci dojrzewaja psychicznie pozniej (poparte badaniami) i 20 latki czesto skacza jeszcze z kwiatka na kwiatek 30 latek (w prownaniu do 20 latka) jest juz dojrzalszy, bardziej odpowiedzialny, ustabilizowany i wie co sie w zyciu powinno liczyc zdaje soboie sprawe, ze ladna buzia,cialo moze dac mu chwile przyjemnosci, ale onjuz patrzy bardziej globalnie, przyszlosciowo i czuja zobowiazanaia wobec swojej partnerki co dolibido - jak wiadomo statystycznie 30 latek najwyzszy skok libido ma juz za soba zaczyna ono spadac

Gość hghjhjkjlkl
"30 latek (w prownaniu do 20 latka) jest juz dojrzalszy, bardziej odpowiedzialny, ustabilizowany i wie co sie w zyciu powinno liczyc" bzdury piszesz, dojrzalosc nie ma nic do wieku. a jak sie teraz czyta fora i obserwuje zycie to latwo widac ze wiekszosc 30,40latkow jest niedojrzalych; poza tym skoro koles 30 lat chodzi na imprezy zamiast myslec o zalozeniu rodziny, dzieciach, swojej kobiecie sie nie osiwadcza, to to dziwne dla mnie

Gość gftyuka
ale to nie jest facet który się ślini na każda ładną dziewczynę, to była wyjątkowa sytuację dlatego tak mnie dobiła bo wiem że naprawdę mu zawróciła w głowie. Nie będę już ględzić, zobacze co z tego wyjdzie ale moje samoocena spadła do zera bo mnie tak nie pożądał wzrokiem od lat. Dzięki za opnie.

Gość hghjhjkjlkl
po prostu znudzilas mu sie juz, 5 lat dawania dupska i jeszcze bez slubu... zna cie juz na wylot. i tak mysle, ze predzej czy poźniej cie zdradzi

Gość ngfbvdc
bo oni juz tacy sa, kochaja jedna, ale jakby sie okazja trafila, to od razu bzykneliby inna, co ,powtarzam, nie przeszkadza kochac nadal ta jedna jedyna, i coz poradzic.....samce,

Gość klika klika
oczywiscie, ze to ma duzy zwiazek z wiekiem mlodzi o wiele latwiej ulegaja pokusom, bo ichmozg jest jeszcze niedojrzaky i maja slasza kontrole nad popedami mog 30 latka jest juz dojrzaly, 22 latka jeszcze nie! oczywiscie wplyw maja jeszcze inne czynniki:np. wartosci wpojone przez rodzicow, obserwacja wlasnego ojca, poziom atrakcyjnosci

Gość ja też szukam butów .
hghjhjkjlkl a co myślisz że małżeństwo to taka gwarancja ?? ahahahaha nie rośmieszaj mnie :D na 10 par znajomych z 6 się rozwiodło albo jest w separacji z powodu zdrady!!!

Gość ja też szukam butów .
klika klika a jak wytłumaczysz kryzys wieku średniego u 40 50 latków ? mózg im się cofa ? cofają się w dojrzewaniu czy jak ?

Gość fararia
jesli nie chcesz rozmawiać autorko to idź nie dajemy ci jakoby rad tylko dyskutujemy o tym fakcie który mam miejsce w życiu nie tylko twoim zachwycił się nią i tyle nie ma co filozofować bo facet jest prosty jak cep

Gość karolciaoko
faceci to wzrokowcy i zawsze będą oglądali się za innymi kobietami. Wiem co piszę... Byłam z facetem ponad 5 lat i zawsze oglądał się za innymi i czasem nawet mi mówił co fajnego miała :/ żal... ale ja nie byłam mu dłużna :) kochaliśmy się... ale jego uczucie wygasło. nic nie trwa wiecznie kochana, sama się przekonasz.

Gość klika klika
kryzys wieku sredniego to juz inna bajka ;) i nie dotyczy kazdego

Gość hghjhjkjlkl
dojrzalosc nie zalezy od wieku ale od czlowieka... nie powinno sie tak wrzucac wszystkich do jednego worka. przykladowo mamy 20 latka co ciagle imprezuje, no i 30 latka co tez ciagle imprezy, obaj są tak samo niedojrzali. a przeciez nie kazdy 20 latek mysli tylko o ruchaniu i imprezach, są tacy co mają jedną dziewczynę, uczą się, zakladają rodzinę bez zadnych problemow, a potem są wirni do konca. natomiast jak 30 latek nie ma rodziny to od razu zapala sie lampka ostrzegawcza, bo po prostu cos z nim nie tak. skacze z kwiatka na kwiatek i gdzie tam on dojrzaly?? na sympatii pelno 30letnich ruchaczy co nie potrafią zapanowac nad popedem i szukają panny do lozka. panowanie nad popedem NIE ma nic do wieku.

Gość hiena,699
każda rozsądna kobieta musi sobie zdawać sprawę że jej facet prędzej czy póxniej ją zdradzi i albo to zaakceptuje albo będzie się zachowywać jak dziecko i obrażać. Trzeba być dojrzałym w związku.

Gość chłopek roztropekk
boże to tylko w polsce 30 letni facet jest starym kawalerem :O no własnie faceci jak i kobiety powinni się żenić późno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedy oboje znają siebie samych wiedzą czego oczekują i są pewni wyboru a nie 20 latek co się hajtnie a potem rozwód po 4 latach bo on jednak by się z inna pozabawiał. U mnie na studiach w grupie 3/4 kobiet w wieku 24 lat to już męzatki, masakra jakaś, do czego im się tak spieszy :/

Gość fararia
ale skoro autorka była z facetem na imprezie i on zapatrzył sie na inną i zauroczył się to dleczego oceniasz że nie panuje nad popędem ? bo to bez sensu może sie zakochał w innej i już nonsens , ocena że jak mam tego faceta to jest mój i jak spojrzy na inną to ta inna dzifka a on nie panuje nad popedem raczej opanujcie tą zajadłość kobiecą

Gość hghjhjkjlkl
nie kazdy zdradza, są związki bez zdrad np. moi rodzice, 35 lat razem bez zdrad, kochankow itp. tak wiesz, wole wlasnie takich 20latkow co mają dziewczynę i szanują ją i szybko sie z nią żenią; niż takich 30 latkow co mieli juz 5 dziewczyn, każdą przeruchali kilka lat ale żenic sie nie chcieli bo nie czuli sie jeszcze dojrzali (ale do ruchania byli dojrzali ;)) i każdą zostawili, a teraz mają 30 ponad lat i udają dojrzalych i szukają zony... ja bym sie brzydzila takiego; po pierwsze moze zarażac jakims syfem a po drugie to jest dla mnie po prostu moralne dno.

Gość lalotka
hiena,699 - tak się tylko zastanawiam czy jest kobieta czy mężczyzna... Twoja wypowiedz powala na kolana. Przyzwolenie na zdradę nazywasz dojrzałością? Ciekawa jestem jak dojrzale się zachowasz kiedy Twój partner/partnerka oprócz doprawienia rogów przywlecze do domu jakieś choróbsko albo zmajstruje dzieciaka na boku (bo przeciez takie właśnie są czesto konsekwencje zdrad a nikt o tym jakoś nie myśli). Chciałabym zobaczyc jak "DOJRZALE" będziesz sobie i swoim dzieciom tłumaczyć wówczas zaistaniała sytuacje.

Gość jkwehkwehr
chyba brakuje wam pewnosci... faceta podobaja sie te kobiety ktore sa pewne siebie i znaja swoja wartosc, a to ze facet patrzy sie na inna nic nie znaczy. Ja jestem po slubie rok i bardziej dbam o siebie niz przed , czuje sie w tedy pewniejsza siebie , a przy tym czuje , ze moj facet warjuje a moim punkcie i jest dumny z takiej zonki

Gość jkwehkwehr
a co do zdrad hiena ma troche racji..bo faceci gdy czuja rutyne to zdradzaja i nie chodzi o sex , ale fantazje o innych. Musicie tez walczyc o zwiazek a nie tylko myslec mam go wiec nie musze dbac o siebie

Gość hghjhjkjlkl
fantazje to nie zdrada, ja tez czasem fantazjuję o innych facetach

Hiena ma rację. Kto wierzy w miłość do grobowej deski ten dopiero jest dzieciak. Przestańcie żyć marzeniami. Czas wydorośleć.

Gość kaśkakakakakaka.,
takie mam pytanko, dzis chce pogadac ze swoim facetem z iloma przedemną spał, on ma 27 lat i czy nie wyjde na jakąś zakompleksioną i zazdrosna jak go o to zapytam ?????

Gość jkwehkwehr
to jeszcze nie wyciagnelas od niego ile ich bylo??

Gość kaśkakakakakaka.,
no znam go dopiero miesiąc to co się będę pytać teraz dopiero chciałam, pasuje się tak pytać ?

kaśkakakakakaka., - a po co Ci ta wiedza??? Pewnie nie jesteś jego pierwszą. Dowiesz się i dopiero się wściekniesz. Daj spokój i nie szukaj problemów na siłę. Nigdy nie wypytuj i nie bądź zazdrosna o przeszłość.

Gość jkwehkwehr
hm....chyba nie powinno dla niego to miec jakiegos problemu

Gość kaśkakakakakaka.,
no ale jak się okaże że spał z 20 to nie będzie fajne ale z drugiej strony nie che wyjśc na jakąś wścibska i zazdrosną nie wiem co robić :o