Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gftyuka

Wczoraj bylam na imprezie a mój facet zaczął się podniecać inną :/

Polecane posty

Gość jkwehkwehr
kazdy inaczej podchodzi do zwiazkow, jedni chca znac przeszlosc drudzy nie...ja np. wolalam znac przeszlosc mojego meza

Gość kaśkakakakakaka.,
ale on mnie w sumie tez nie pytał no to może jednak się powstrzymać ?

Gość hghjhjkjlkl
jak mozna wchodzic z kims w bliski związek i nie wiedziec z iloma spal? :O

Gość pole obowiązkowe o
hghjhjkjlkl jak można wchodzić w kimś związek i wypytywać o jego byłe i ile razy to robił :o

Gość lalotka
A po co się rozpędzać do grobowej deski? Zwiazek powinnien miec w sobie pewne wartości a jeśli ich nie ma to po co zyć w zakłamaniu, obłudzie i niewierności bo nie ogarniam??? W koncu nie wszyscy sa tacy sami, jedni faceci zdradzaja, okłamuja i kręcą non stop, innym zdarzy się to sporadycznie i jestem przekonana ze sa równiez tacy którzy pozostaja wierni swoim kobietom. Wszystko zależy od tego co sobą reprezentuja. Nie jesteśmy bezwolnymi zwierzątkami, mamy rozum!! Jeśli ktoś przedkłada chwile przyjemności nad rodzine, dzieci itp to znaczy ze na nia nie zasługuje. Tyle. Tak czytam niektóre wypowiedzi i mam cicha nadzieje że jest wiecej takich kobiet jak ja które mimo ogromnego zraniena i zalu potrafiły wysłać niewiernego królewicza na księżyc a nie wmawiały sobie że przeciez wszyscy faceci zdradzaja wiec nie ma o co robic halo...

Gość hghjhjkjlkl
sorry ale za bardzo sie szanuję, żęby sypiac z kims kto przede mną zaliczyl 10 dziwek :O max 2 bym przebolala, ale na pewno nie wiecej. poza tym syfem mozna sie zarazic, a potem sie dziwią, skad tyle nowotwowor szyjki macicy itp

Gość jkwehkwehr
no pewnie ze z czasem go sie wypytalam z kim spal i nie bylo ich duzo, tak samo on wiedzial z kim spalam...

Gość dromoa
hghjhjkjlkl ahahahah zabawna jesteś ?? facet ma 30 lat i przespał; się z 10 no i co z tego ? od razu to dziwki były ? weź mnie nie rozśmieszaj a jakby się z toba przespał to też byś siebie do dziwek zaliczyła. W ogóle mnie nie obchodzi ile miał przede mną ważne że teraz chce tylko mnie.

Gość dromoa
hghjhjkjlkl i tak sobie ciebie wyobraziłam jak masz 40 lat jesteś po rozwodzie i brakuje ci faceta, spotykasz ideał ale on ci mówi że spał z 20 stoma a ty mówisz spieprzaj dziwkarzu ? :D o fuck nie ogarniam :)

Gość lalotka
hghjhjkjlkl a nie uwazasz ze lepiej 10 stalych partnerek niż 2 ale za to prostytutki z burdelu rozdające hiv- a gratis kazdemu klientowi? :D

Gość czerwona truskawka__ew
my z moim mamy po 25 lat on miał 6 partnerek a ja jednego :) no i co mam sobie w łeb strzelić :) tak jak już ktoś napisał mało mnie obchodzi ile miał przede mną ważne że teraz chce mnie. A ilu takich jest co do burdelu chodzą a mówią że mieli jedną :)

Gość lalotka
hghjhjkjlkl dobrze Ci dziewczyny gadają :P a jeśli koniecznie chcesz się dowiadywać o przeszłość faceta to lepiej nie pytaj o ilość a o jakość :P możesz np zacząc od próby dowiedzenia się ile miał powaznych związków, ile trwały itp. to powinno Ci dużo o nim powiedzieć :P

Gość ałtorka bidetu
a moj facet maczał fjuta w 7 pipach i 15 gębach mam z nim byc czy nie ?

Gość zaciekawiona ola
przecież jak facet jest wolny i jest na jakieś imprezie to zdarza się że przespi się z jakąś, wieluuuuuu tak robi, co innego jak facet wchodzi związek wtedy nie zdradza więc ilośc partnerek to pojęcie względne, nigdy bym się faceta o to nie pytała, swojego znam i wiem że było ich kilka ale mało mnie obchodzą szczegóły.

Gość weronika28
Faceci to wzrokowcy, ja to bym byla zazdrosna tez i by mi przykro bylo. Takze wspolczuje sytuacji. Sama nie mialam jeszcze takiej sytuacji jak Twoja. Mysle czesto otym ze nie chcialabym nigdy urodzic syna, ludzie sie ciesza na te male meskie potwory ato potem takie gady wyrastaja. Bardzo bym chciala miec córeczke, ajak bym miala miec wiecej dzieci, to tylko dziewczynki :) Kocham swojego faceta i wiem ze nie jest taki jak wiekszosc wzrokowcow, juz przeszlismy troche razem roznych sytuacji i on z reguly zawsze naprawde walczyl o mnie bo mnie kocha bardzo. I ja sie nie uwazam za brzydka, takze on wie co ma :) sexy panienke :) I trzeba tez podnosic swoje ja, dbac o siebie, starac sie caly czas podobac facetowi, to on wtedy niema czasu myslec czy patrzec na inne, lol ;)

Gość gh
na co ci taki facet

Gość jklkjhgfghjm
to jaka ona byla ?? ta laska ze sie tak na nia gapił

Gość melinda z planety x
Mam 29 lat, faceta w wieku 33. Gdy się poznaliśmy byłam nawet ładna, nie piękna, nie przeciętna - jak ludzie mawiali oryginalna. Natomiast on jest typowym przystojniakiem - wysoki, dobrze zbudowany, regularne rysy, piękny uśmiech, do tego naprawdę inteligentny i zaradny. Zdawałam sobie zawsze sprawę, że mógłby mieć prawdziwą slicznotkę gdyby tylko zechciał. Ale zdecydowalam się na związek, bo bardzo go pokochalam. Po paru m-cach znajomości ciezko zachorowałam; mój stan się co jakiś czas pogarsza, a choroba bardzo zmieniła mój wygląd zewnętrzny. Myślalam, że on ode mnie odejdzie, że go to przerośnie; powiedzialam wprost, że nie bede mieć o to żalu. Mineło kilka lat i nadal jest ze mną mimo wszystko. Nigdy nikogo nie podrywa, nie imprezuje, nie ogląda się za dziewczynami, chociaż potrafi przyznać wprost - "o, ta jest niezła". Prawi mi komplementy na temat wyglądu; i wiem, że są szczere, bo gdy wyglądam naprawdę kiepsko to albo milczy albo sam stwierdza, że jestem tego dnia w gorszej formie. Dzieki temu wszystkiemu czuję się naprawdę kochana i wyjątkowa.

Gość a moge cos powiedziec???
PHI! po cholere ci taki facet ten co nie zdradzil BO NIE MOGŁ to taka sama swinia jak ten co mogl i zdradzil

Gość melinda z planety x
Ja jestem z typowym przystojniakiem, za którym ogląda się pełno lasek. Sama jestem raczej oryginalna niż ładna, w dodatku od jakiegoś czasu ciężko choruję co bardzo niekorzystnie wpływa na mój wygląd. Bardzo o siebie dbam, ale zdaje sobie sprawę, że przy pięknych kobietach wypadam obecnie dosyć blado. Wiem też, że mój facet mógłby mieć niejedną ślicznotke na zawołanie. Mimo to ani nie imprezuje, ani nie oglada się za innymi, choć gdy czasem widzimy atrakcyjną kobietę np. w filmie czy w jakims miejscu to potrafi przyznać otwarcie "o, ta jest niezła". W komplementach jest raczej oszczędny ale szczery, Gdy mam kiepski dzień nie rozmawiamy o moim wyglądzie, gdy czuję się lepiej wtedy słyszę wiele miłych słów na swój temat. Czuję się kochana i nawet jesli kiedyś sie to zmieni, to bedę pewna, że to co bylo midzy nami było szczere i prawdziwe.

Gość Kristofff341
Dziewczyny ....NIKT Wam Nie odbierze piekna....Madrosci....JESTESCIE wspaniale.....Tak samo MEZCZYZNI....maja przypisane cechy.......I to sie uzupelnia. ... To jest czar zwiazku.... Piekno Nas wszystkich to Nie perfekcja ubioru. ...ILE mamy na koncie....I jakimi gadzetami obnosimy sie.... Zaminijcie oczy na chwile....Ile razy Macie zwiazki. ...Upojna wspaniala NOC.....a NA koncu....czujecie w sobie brak czegos...NIBY jestesmy szczesliwi.....A NIBY to nie tak funkcjonuje...CO JEST NA MILOSC BOSKA? JA mysle....ze piekno pochodzi z serca I duszy.....Nie Kazdy czlowiek Mezczyzna badz Kobieta jest dla NAS. ....Pomimo ze juz wiemy ze sa atrakcyjni. ...A NIE koniecznie sex smakuje....MOZNA napisac. ....Kazdy jest zakochany.....A kiedy zapytasz Czym jest dla Nich Milosc? ...kazdy Bladzi....Moze okazac sie.....Ze WYOBRAZENIE o milosci jest daleko odbiegajaca OD MILOSCI....o ze 90% ludzi kocha Nie zaznajac MILOSCI......milosc To BIEDA I skromnosci. ...ORAZ duchowa przemiana. ...zarowno Obie plci nie dorosli By zrozumiec natchnienie bycia z kims....ZEBY kochac...TRZEBA pokochac siebie samego= madrosc wyboru = pewnosc siebie w skromnosci= nikt nie jest niczyja wlasnoscia. ....Ile Jest par....Ktorzy ciagle sie bawie. ...Atrakcyjne kobiety Poznaja przystojnych mezczyzn....zupelnie nie zaznaja tam szczescia. ...nawet akt milosci odbiega od priorytetu. ...ale mi sie ten mezczyzna nie podoba...A GDYBYS widziala przyszlosc swoja za 15 lat...WLASNIE TEGO....ktorego skreslilas. ..TO ON uczyni Ciebie szczesliwa...... Ale Lepiej kupic pizze gotowa....NIZ ja zrobic....I POSWIECIC jej czas.....URODA przemija....I ZA 20 LAT....Usiadziecie I nie macie o czym rozmawiac. ... Jak Kochasz siebie I swoje way. ...OKAZUJAC ARE SWIATU.....= UMIESZ POKOCHAC DRUGA OSOBE= ZANIKA ZAZDROSC = WARTOSCI KTORE BABCIE I DZIADZIUSIOWIE PRZEKAZALI = BOG CHODZBYSCIE byly najcudowniejsza. ....Piekne cialo....IDEAL....milosci Tym nie kupi zadna....MILOSC cieszy sie w skromnosci Powodzenia Wam kochani