Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Paulusiax33

Podrażnienia po goleniu nóg.

Polecane posty

Gość Paulusiax33

Na wstępie chciałabym bardzo was przeprosić, za to że dodaje kolejny temat, który pojawiał się tu ze sto razy, ale nie mogę znaleźć dla siebie nic praktycznego co by pomogło. No więc moim problemem są podrażnienia po goleniu nóg, problem większości z was bardzo znany. Golę nogi maszynka do golenia firmy gillette. Próbowałam wielu sposobów jakie właśnie znalazłam tu na forum. Wymienię wam sposoby których wypróbowałam i które nic NIE pomogły: - wyparzanie żyletki przed goleniem. - smarowanie nóg oliwką dla dzieci zaraz po goleniu - smarowanie nóg kremem nivea zaraz po goleniu - smarowanie nóg kremem oliwkowym ziaja zaraz po ogoleniu - próbowałam golić nogi na 'sucho' tzn, nie moczyć wodą - próbowałam używać żyletki jednorazowo z niby dobrej filmy gillette - próbowałam używać żeli nivea for men do golenia znalazłam tylko takie sposoby i żaden z nich nie pomógł. Podrażnienia występują w postaci czerwonych kropek, które bolą przy dotykaniu. Z problemem borykam się od prawie roku. Nadchodzi lato, więc nie bardzo będzie mi chodzić w długich spodniach, a na dodatek będę nad morzem, także nie uniknę pokazywania nóg, bo chciałabym się kąpać z morzu, czy chodzić na basen ze znajomymi. Wiem że mamy dopiero kwiecień, lecz kilka dni temu było ciepło (około 25 stopni C) więc postanowiłam założyć spodenki o długości za kolano, ludzie pokazywali palcami na moje nogi i śmiali się, nie było to przyjemne doświadczenie. Macie jakieś sprawdzone sposoby na podrażnienia nóg po goleniu. Pomóżcie, będę bardzo wdzięczna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować