Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadugadullla

jakie sa wasze wymiary?

Polecane posty

Gość gadugadullla

witam wszystkich od dwoch miesiecy chodze do fitness klubu chce zrobic swoje ciao idealnym, mam 170 cm wzrostu i wymiary 89-64-90 caly czas pracuje nad brzuszkiem niestety jestem tez zarlokiem wiec ten czas sie wydluza ale nie szkodzi nie mozna zrezygnowac ze wszystkiego...jakie wy macie wymiary?

Gość gadugadullla
zaczelam tez cwiczyc nogi ale widze ze zamiast sie wyszczuplac rozwijaja mi sie miesnie na lydkach i udach, znacie jakies fajne cwiczenia skuteczne na wyszczupenie?

Gość gadugadullla
waze 58

Gość gadugadullla
czy ktos o moim wzroscie mogby podac swoje wymiary

Gość katriinaa
168 cm 90-60-92

Gość gadugadullla
bardzo fajne masz wymiary, a nosisz wysokie obcasy?ja wmowilam sobie ze wygadam jak matka natura i zle sie czuje zazdroszcze babkom co zakladaja platformy

Gość katriinaa
Tak. Noszę obcasy. Denerwuje mnie że mam za duży tyłek.

Gość gadugadullla
ja wiem czy duzy tylek to probem...wystarcza cwiczenia podnoszace tylek do gory i taki zadek staje sie wielkim atutem, ja tez mam i w zyciu bym nie oddala...za to co bym daa za wieksze piersi

Gość gadugadullla
rhovanion chcialabym miec twoj wzrost...jesli masz dlugie nogi to on nie jest zly...zakladalabym sobie wielkie obcasy a tak to czuje sie jak wyzel...myslicie ze 170 to za duzo?

Gość sdasdasdasd
81/65/97 181cm :O

Gość gadugadullla
o widze wzrost modelki jak sie z tym zycie na codzien?mi imponuje wysoki wzrost ale na codzien nijak sie przydaje, ja mam 170 a wszystkie kolezanki sa nizsze jak ubieram obcasy okolo 10 cm to patrze z gory

gadugadullla - ja nienawidzę obcasów i unikam ich jak mogę. Co ja bym dała za to, żeby chodzić w wygodnych, płaskich butkach i wyglądać fajnie. A tak to mam krótkie nogi i jestem takim karakanem grubym.

Gość sdasdasdasd
w sumie nie wiem co mam odpowiedzieć bo ja od dziecka byłam zawsze najwyższa więc nie wiem jak to jest być niskim :P ale żyje mi się dobrze, czasami nawet szarpnę się na jakieś obcasy :)

Gość gadugadullla
Chciałabym mieć 120 w biuście. ;)

Gość sdasdasdasd
Rhovannion nie narzekaj 🖐️ cycki masz duże :classic_cool:

Nie mam wcale dużych. Nie obraziłabym się na 15 cm większe, naprawdę. Wtedy bym przynajmniej jakoś wyglądała.

Gość gadugadullla
mi by to moze nie przeskadzao ale mieszkam w kraju gdzie faceci sa niscy raczej okolo 170-180 z czego wiekszosc 175 okolo....a kobiety po ok 160-165 czuje sie ze poznalam faceta ze wzrostem 172 i jak tu ubrac jakies obcasy? juz nie wspominajac rozmiar stopy 39-40.. ale i tak gdybym miaa pokazny biust to zapomniaabym o kazdym kompleksie teraz nosze 75c..wydaje sie ze do mojego wzrostu i budowy ciala to za malo

Gość gadugadullla
gdybym miala pieniadze to bym sobie powiekszyla o 2 rozmiary zeby bylo naturalnie i dyskretnie ale po pierwsze brak funduszy po drugie co jesli cos pojdzie nie tak, z moim szczesciem napewno wkladki wedrowaly by po calym ciele

Gość haahahaha zayebisty
167, 53kg, 87/59/91. ale lubie sobie pojesc :classic_cool: cwiczyc nie za bardzo, bo srednio mi sie chce. Czasami pobiegam jak zle sie czuje ze swoim obzarstwem.

Gość gadugadullla
no wasnie tu gdzie mieszkam ciezko ze wzrostem myslisz ze jakbym spotkala przystojniaczka 185 to bym dumnie obcasy zalozyla a tak to czuje sie taka krowica niedelikatna... a co do jedzenia, ja to dopiero kocham jesc i to po nocach ale odkad zobowiazalam sie na chodzenie na silke to sie pilnuje schudlam 5 kg i czuje sie swietnie, mam plaan umiesnic brzuch, schudnac jeszcze do 56 kg i wysmuklic uda bo na te masywne lydki rady nie ma...ale piersi....co ja bym dala:)moglabym uprawiac taki seks przy swietle a tak to sie krepuje

Gość gadugadullla
na codzien nosze push up ktory robi wrazenie ale co z tego jak po zdjeciu zostaja takie dwie wywloki

No ja przy 163 ważę 55 teraz. A o seksie mogę zapomnieć, bo żaden facet mnie nie chce. Więc nie jest z Tobą tak najgorzej :)

Gość gadugadullla
ale bzdury opowiadasz! nie ma ze nie chce, napewno gorsze znajduja okazje na seks...wszystko zalezy od podejscia i od wibracji jakie wysylasz komus...ja przez dluzszy okres bylam taka niedostepna nieswiadomie strasznie niepewna siebie a odkad chodze na fitness zmienilam sie i teraz ludzie do mnie lgna a przeciez ryj pozosta ten sam...trzeba sie otworzyc byc sympatyczna i usmiechnieta no i pracowac nad soba

Gość marrrrika
96/61/97

Gość marrrrika
haha nagle wszystkie macie idealne wymiary 90/60/90 haha a jak ide ulica same pokrzywione pasztety i anoreksje bez cycek widze

Wymiary to nie wszytko. Ale, na pewno mierzycie się prawidłowo? Biodra nie mierzy się na kości, tylko robi pętelkę i przeciąga przez tyłek, w najszerszym miejscu to nasz wymiar. Bo nie chce mi się wierzyć, że 90cm to taka gruba dupa, chyba że uda masywne niesamowicie.