Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moi synkowie to szczesciarze

Moi synowie sa wlasciwie szczesliwi! Maja 2 mamy i 3 tatow

Polecane posty

Moi synowie sa wlasciwie szczesliwi! Maja 2 mamy i 3 tatow Otoz zaszlam w ciaze w wieku 17 lat z chlopakiem ktory po tym jak uslyszal ze jestem w ciazy wyjechal z rodzicami do Stanow. Wiec rodzice moi rodzice wzieli i przepisali moich blizniakow na siebie. Wychowywali ich przez 7 lat, potem wyszlam za maz , powiedzialam prawde synom i w dodatku spotkalam chlopaka ktory zostawil mnie sama. I tez powiedzialam prawde swoim dzieciom. Teraz maja dwie mamy - Mame Jadwige (moja mame) - Mame Ewe ( mnie) - Tate Jerzego (mojego tate) - Tate Arkadiusza (mojego bylego) - Tata Adama (mojego meza) Choc byl taki okres ze za swojego tate brali tez mojego brata Marka. Starszy ode mnie brat, nie moze miec wlasnych dzieci i tak sie opiekowal moimi.

Gość bzykukui
Alez to wszystko zakrecone, ze sie dzieci nie pogubily kto jest kim. Ja bym sie bala, ze beda mialy jakies problemy potem.

Raczej nie. Wiedzą kto jest mamą Jadzią, mamą Ewą, itd. Właściwie można powiedziec że wychowują się w kochającej rodzinie.

Gość blink188
Normalnie jak Mormoni w Stanach, tylko że wiecej niż 1 mąż hehe Ile masz mam a ze 5 a ile ojców też kilku :D Kobieto żeby twe latorosle nie miały odchyleń od normy. Znam takich na studiach co im rodzina zafundowała miasmix.... porażka

Gość bzykukui
Do Blinka znasz? Co to znaczy ze sa inni?