Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam wycieczki

Wycieczka objazdowa

Polecane posty

Gość szukam wycieczki

Czy ktos moze byl na jakiejs wycieczce objazdowej, ktora moglby mi polecic? w przystepnej cenie

Gość concordia
idz do biura albo poszukaj na str itaki, reinbow tour

Gość szukam wycieczki
dzieki za rade. szukam kogos kto juz byl na jakiejs wycieczce objazdowej i moze mi napisac jak bylo

Gość concordia
no ja byłam we francji, grecji, chorwacji, hiszpanii mordęga, ta jazda autokarem ale sporo zwiedziłam, zwłaszcza muzea; gorzej z jedzeniem, trzeba mieć swoje, bo z reguły tylko 2 posiłki i brakuje czasu,żeby coś zjeść teraz wybieram tylko samolot

Gość concordia
a gdzie chcesz jechać? polecam paryż, zamki nad loarą

Gość szukam wycieczki
tak myslalam ze autokar to mordega dlatego patrze na te z samolotem chcialabym Egipt, Turcja, Wlochy - wlasciwie to wszystko brzmi dobrze, chyba jedyna przeszkoda do finanse. a ile placilas za te wycieczki?

Gość concordia
no jakiś czas temu, paryż z zamkami ok. 1200 /2 posiłki + 80 e na wstępy/ i wydatki własne pozostałe podobnie w egipcie byłam sam za 1300 hotel i wykupiłam wejście na g. synaj i izrael, wyszło tanio...jedynie 5 h w samolocie

Gość concordia
powiem ci,że w tym roku szukam czegoś na wakacje i jest wyjątkowo drogo!

Gość malakotka
Z Sigma Travel byłam kilka razy. 1/ Włochy. Opcja - 15 dni z Polski jedzie się autokarem, nie spiesząc i zwiedzając aż na Sycylię. Po 15 dniach w Palermo wsiada się w samolot i po kilku godzinach jesteś w domu. Super. 2/ Hiszpania - Maroko. Podobnie - 14 dni zwiedzania, promem przez Gibraltar. Z powrotem samolotem z Malagii

Gość concordia
sigma jest droga

Gość szukam wycieczki
weszlam na oferty z sigmy i faktycznie jest dosc drogo. zastanawiam sie czy wykupiliscie kiedys wycieczke z groupona? czekam wlasnie na jakas ciekawa oferte

Gość malakotka
Ale przynajmniej jestem pewna, że pojadę i wrócę; że dostanę jeść i program zwiedzania będzie zrealizowany. Zresztą - droga - to pojęcie względne. Najczęściej jest tak, że kto tanio kupuje ten dwa razy płaci

Gość szukam wycieczki
na pewno im drozsza wycieczka tym lepiej zorganizowana i lepszy standard zakwaterowania, wyzywienia, jednak mam nadzieje, ze znajde cos tanszego. mam nadzieje, ze ktos mi cos poleci

Gość wikiToria

Z wycieczek objazdowych polecam Mozaikę Izraela z Konsorcjum. Najlepsza wycieczka na jakiej byłam. Program bardzo ciekawy - sporo zwiedziliśmy. Pani przewodnika też genialna - super opowiadała o miejscach, które zwiedzaliśmy. Sam Izrael jest przepięknym, kolorowym i bardzo smacznym krajem - kto nie był, koniecznie musi tam jechac!