Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,koieowlww

Czy wasze dzieci są takie jak wymarzyliscie sobie?

Polecane posty

Gość ,koieowlww

Boję się że nie zaakceptuję swojego dziecka, jak np. będzie głupie albo niepodobne do mnie

Gość ,koieowlww
np. moja matka i siostra są głupie, mniej utalentowane ode mnie,mniej wrażliwe, mniej empatyczne i boję się że moje dziecko będzie takim tumanem. Strasznie mnie denerwuję że nie mogę się z nimi porozumieć, one są inne niż ja i boję się że geny mogą się tak wymieszać

Gość alaaao
Moje są zupełnie inne. Ale i tak je bardzo kocham

Gość inbvnvnmbm,n,
gdy wydawali dzieci nie stałam w kolejce prosząc o takie oczy, takie nóżki i taki charakter jaki mi by odpowiadał. Dostałam je od razu zapakowane z kokardką i jak otworzyłam prezent od razu stwierdziłam że to najbardziej trafiony dar jaki mogłam sobie wymarzyć...

myślę, że Twoje dziecko ma spore szanse być tumanem - mimo wszystko istnieje ryzyko, że wrodzi się do matki...

Gość ,koieowlww
daruj sobie, moja siostra jest przygłupia, nigdy się nie chciała uczyć, ledwo technikum zrobiła, czyta jakieś głupie ksiażki w stylu harlequin, ja skończyłam ASP

pragnęłam dziecka nie miałam jakiś wymagań co do wyglądu czy cech po prostu wiedziałam że będę kochać bezgranicznie a mam cudownego syna

Gość aksjoefmepklw
mój syn jest głupi :o :/