Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zaklopotana!

Jak rozegrać to z obrażonym facetem?

Polecane posty

Gość bardzo zaklopotana!

Otóż jestem z moim facetem pokłócona. Mianowicie on jest zazdrosny i się na mnie obraził (dziecinnie, ale takie zycie ) Wczoraj z nim gadalam i rozmowa nie poszla nam dobrze. Chce go dziś zaprosić i pogadać, ale jak mam to rozegrać? Jak się zachowywać jak przyjdzie ? jeśli w ogóle przyjdzie... jak go zaprosić? bo chyba nie napisze, ze na kawe, skoro on ledwo powstrzymuja swoja złość.

Gość urabura
a o co się połóciliście? Moze wszystko w żart trzeba obrócić?

Sam przyjdzie, po co pierwsza się odzywasz. raz tak zrobisz to już zawsze on będzie czekał

Gość bardzo zaklopotana!
moze wydać sie to głupie, ale zobaczył mnie z facetem, którego nienawidzi. Ale to nie było zaplanowane, po prostu przechodził obok i sie zatrzymał, zapytał się co tam, itp itd a moj były przejezdzał obok samochodem. Nie rozumiem go, mamy po 21 lat a on zachowuje sie jak dziecko ;(

Gość Wychowawca kafeteryjny
może na początek zapytaj chłopca jaki cel chce osiagnąc w związku z waszą znajomością bedzie prościej odwoływac się do tego celu jak zacznie fikać :)

Gość bardzo zaklopotana!
ale cciałabym go przeprosić

A za co ty masz go przepraszać??? Za to, że Twój były obok Was przejechał? I kto tu dziecinnie się zachowuje, oboje się nadajecie do jednego wora