Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z poczta e-mail

Problem z poczta e-mail

Polecane posty

Czy ktos z Wastak mial, ze nie dochodzila wasza poczta na jeden konkretny adres ??? Konkretnie za granice. Czy moze byc ze zablokowano ? Ja dostaje poczte od tej osoby, wysylam i jest pomyslnie wyslane . W poczcie , ze poszlo, a ta osoba tego nie dostaje ???? Czy ktos sie t tym spotkal, jaki powod i dlaczego ? Co zrobic.

Gość junn
a może w spamie ląduje?

Gość okskoskso
Czasem tak jest, że na konta na zagranicznych serwerach nie dochodzą polskie emaile.

Gość Bella z psychiatrą 27
ja wysyłałm do kolezanki do Uk Moniki i dostawała. ale juz tam nie pracuje od 2 lat. Moze ktos to kasuje? I dlatego ta osoba nie dostaje wiadomosci? Masz potwierdzenie ze wysłane, ona to dostała. I myk nie ma. Moze nawet ktos to zdalnie przeczytac skasowac a ta osoba nic nie bedzie wiedziec, a ty bedzoesz miec ze dostała i przeczytała...

Gość Bella z psychiatrą 27
chyba, że są traktowane jako spam..tka jak i u nas..wszelkie hello itp jako spam a oni reklamuja leki i inne rzeczy po nagielsku\\moze to

Nawet jako spam niedochodzi. Dokladnie do USA. My rozmawiamy telefonicznie i na Skype. Dlugo pisalysmy bez zaklucen. I nagle , moja poczta nie dochodzi. U mnie wszystko O.K. ja dostaje jej poczte, a ona mojej nie. Skracalam wiadomosci do minimum i i tak nie dochodza.