Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyberKasiaa

WŁOSZKI I HISZPANKI SĄ PRZEPIĘKNE!!!

Polecane posty

Gość cyberKasiaa

są bardzo łądne,kobiece i tak przepiękne się ubierają ! byłam na wymianie 3 tyg we włoszech i tydzień w hiszpanii dziewczyny tam są śliczne! a jak poubierane, pomalowane, włoski ułożone...ślicznotki a co ciekawe faceci wcale nie są super- włosi są dość niscy i tacy drobni, a hiszpanie bardzo szczupli;)

Gość vkvkkvkvkvk
zgadzam sie, nie to co te jebane śmierdzące brzydkie polczyny

Gość ja to rozumiem
zgadza się włoszki są piękne

Gość cyberKasiaa
poznałam kilka kolezanek włoszek, i zdradziły mi klika tajników dbania o urode, już widze efekty:)

Gość gość
poleczki nawet nie mają startu do prawdziwych kobiet z włoch czy hiszpanii

Gość gość
No właśnie że nie są zbyt urodziwe. Chyba, że wyznacznikiem urody jest oliwkowa cera i ciemne włosy

Gość gość
ja bym dorzucił jeszcze Francuzki

Gość gość
najladniejsze w europie sa ukrainki i rosjanki zadbane szczuplutkie, piekne z reszta wystarczy spojrzec ile dziewczyn z tch krajow pracuje w show businessie i jaka maja slawe ze wzgledu na swoja powalajaca urode a ile polek...

Gość gość
polki sa bardzo przecietne oczywiscie zdarzaja sie pieknosci ale jeddzie na wschod europy, to tam taka jest co druga, u nas co 10ta z polski zadnych gwiazd w filmach, modzie, zadnych pieknych missek, modelek, bo polki nie maja warunkow, nie maja urody tak dobrej aby podbic swiat zdarzaja sie jakies wyjatki, ale to nie sa zadne pieknosci (np ania rubik) a ze wschodu, doslownie tabuny pieknych dziewczyn w tv na kazdym kroku, nawet nie wiecie ze wasze ulubione pieknosci to sa ukrainki badz rosjanki

Gość gość
Ja uwazam ze uroda Polek jest lepsza, bo jestesmy roznorodne. Mamy rozne kolory wlosow i oczu. A Wloszki i Hiszpanki wszystkie sa na jedno kopyto- ciemne oczy i wlosy NUUUDA. Na wybiegach tez sie nie zobaczy Wloszek i Hiszpanek, czyli biznes ich nie docenia w kwestii urody. Za to prym wioda tam kobiety z Europy wschodniej w tym Polki. Takie sa fakty.

Gość gość
Co do urody Ukrainek i Rosjanek. Czy one sa takie piekne to bym sie z tym nie zgodzila. Ubieraja sie tadetnie, wulgarnie i wyzywajaco, w pelnym make upie wychodza wyrzucic smieci maja tyle swiecidelek na sobie ze pewnie z kosmosu je widac-SA po porstu ZALOSNE. Ale pewnie tym przyciaga uwage facetow. Teraz jest taki porogram na Foxlife o bogatych Rosjankach/Ukrainkach i ich uroda nie powala i mimo kasy naprawde zle i tandetnie bez klasy sie ubieraja. Widac nawet kupa kasy nie usunie slomy z butow.

Gość gość
taaa polki, w najmniejszym prcencie, mozna policzyc je na palcach jedej reki wsrod tych znanych i pieknych ukrainki, rosjanki sa bardzo roznorodne i tych jest najwiecej w scislej czolowce top girls showbusinessu i takie sa fakty

Gość gość
moze i czesciowo masz racje moze nie maja gustu, ale to nie zmienia faktu ze sa po prostu piekne i gdy tylko wyplywaja na szersze wody to nabieraja gustu a ich uroda robi swoje czy sa wyzywajace? ja nie widzialem takich, widzialem za to piekne buzie a nie ich wulgarnosc

Gość gość
Moj wloski maz tez jest super do tego charakter aniola :D

Gość gość
Anja Rubik, Zuzanna Bijoch, Magda Frąckowiak, Kasia Struss, Monika Jagaciak, Daga Ziober, Emilia Nawarecka, Małgosia Bela, Anna Jagodzińska to tylko cześc tych znych modelek chodzacych po wybiegach najwiekszych swiatowych projektantów. Az 3 Polki ( Magda Frąckowiak, Kasia Struss, Monika Jagaciak) braly udzial w pokazie Viktoria Secret i uwazam ze to duzo. Wiec nie p*****l ze Polki nie sa wcale znane, bo jezli sie tym nie interesujesz to nie nie wypowiadaj na tematy, o ktorych nie masz bladego pojecia i nie umniejszaj osiagniec polskich kobiet na wybiegach.

Gość gość
o wlasnie, ty sie musisz tym interesowac zeby wiedziec ze te polki sa modelkami poza tym, jak sie interesujesz, to powinnas wiedziec ze byc modelka z sukcesami to nie jest to samo co byc piekna i wzbudzac porzadanie w milionach mezczyzn obecnie w modzie jest brzydota i uniwersalnosc, czyli brak konkretnego charakteru, ktos taki z kogo mozna zrobic kazdego, nijaki wiec nie piekny i takie sa glownei te modelki ktore wymienilas czy te polki znaja zwykli obywatele swiata? czy mezczyzni wzdychaja do nich ah oh? nie

Gość gość
pokaz mi polki ktore doszly na szczyt konkiursow pieknosci w ostanim dziesiecioleciu na swiecie a zobacz sobie ile bylo tam w finalach rosjanek ukrainek i nie pisz tutaj prosze o wieszakach jako o kanonach kobiecego piekna

Gość gość
W konkursach pieknosci w ostanich dziesiecioleciach wygrywaja kobiety o urodzie typowo poludniowej (Filipinnki, Hiduski, Wenzuelki, Meksykanki) wiec te Twoje Ukrainki tez sie nie lapia. A do naszych Polkich modelek tez wzychaja Panowie zreszta tak sao jak do innych modelek, wiekszosc z nich ma zagraniczych chlopakow.

Gość gość
Wszędzie są piękne kobiety. W Polsce zdarza się, że niektóre dziewczyny chodź rodowite to wyglądają jak Hiszpanki. I w Hiszpani i w Polsce są brzydkie panie, ale ładne też są