Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zęby w ogonie

Faceci, cho no tutaj:) kobitki też, jak chcą:)

Polecane posty

Gość Zęby w ogonie

Ciekawią mnie Wasze opinie na temat mojego wyglądu. Zdjęcia - z góry mówię - nie będzie :P po prostu jestem ciekawa, czy z moim wyglądem jestem w ogóle widoczna na ulicy, czy przyciągnęłabym wzrok. Mam 18 lat, 177 cm, 53 kg. Jestem szczupła, ale nie mam zupełnie płaskiego brzucha. Ponoć mam długie i ładne nogi. Mam jasną skórę, która nigdy nie chce się opalić, gładką cerę i kilka piegów:) Brązowe, lekko falowane włosy za ramiona, ale gęste to one nie są:D ciemnobrązowe oczy (usłyszałam, że są sarnie:)), regularne, proporcjonalne rysy. Usta naturalnie malinowe, ludzie byli zdziwieni, że bez szminki i błyszczyka. Wyraźne, ciemne brwi. Dłonie z długimi palcami i paznokciami, których nie katuję żadnymi sztucznymi manicurami. Nie maluję się, ponieważ tego nie potrzebuję, okazyjnei tusz do rzęs. Niestety, mam żółte zęby, które nie są idealnie proste, ale i tak lubię się uśmiechać. Czasami nieświadomie się garbię, ale staram się to naprawiać.

Gość Zęby w ogonie
Aha, zapomniałam - jestem deseczka, noszę niestety A.

Gość Zęby w ogonie
A czy brak równych, białych zębów jakoś nie odstrasza?

Gość Mamusia zębów w ogonie :)
Kochanie wracaj do książek bo kolejny raz przepadniesz a ja nie chcę już 10 rok mówić koleżankom że moja córka siedzi w 6 klasie :) MAMUSIA

Gość Zęby w ogonie
A czy brak równych, białych zębów jakoś nie odstrasza?

Gość Zęby w ogonie
Zdublowało:) nie wiem, dlaczego, ale niektórym nie podobają się takie ząbki:)

może i tak. Ale to chyba nie o wagę itp chodzi. poza tym biust też duży nie jest bo B. A mam koleżanki mniej więcej mojej budowy ale z większym biustem itp i ciaglee szukaja faceta swoich marzeń :/ a ja miewam okres , że kilku na raz się lepi, czasami jest zupełna csza. Nie wiem czemu. co do ząbków. Ja swwoich nie lubię, mam jedynki ciut cofnięte do środka ale nikt tego nie zaważa więc chyba nie jest źle.

Gość Zęby w ogonie
No i wyglądam bardzo młodo, mam małą twarz, a oczy duże, co nadaje mi wygląd takiej małej, porcelanowej laleczki:P

oj tam ;) Przejmować się trzeba od młodego , bo jak się teraz nie zadba to później będzie tragedia. A do 18-stki już nie cale 3 lata :D

Gość Zęby w ogonie
z czy będzie tragedia? :classic_cool:

Gość cxdfsdz
Boże żal czytać co autorka pisze

Gość Zęby w ogonie
perełko, można wiedzieć, ile masz lat? :)

Gość Zęby w ogonie
waga nie jest zła, pryszcze znikną:P

Gość Zęby w ogonie
a tak wracając do tematu:) wyglądowo jest ok? zakładam, że szału ni ma, ale też nie jestem jakąś paskudną babą? :D

Gość Zęby w ogonie
tak, uważam, że naturalność to moja duża, duża zaleta. Jak ktoś chce się pacykować jakimiś pudrami podkładami, bazami, fluidami i na to całą resztę, to niech to robi umiejętnie i tylko w wypadku, gdy jest to raczej konieczne. Nie rozumiem, dlaczego takie młode nastolatki , nawet 13latki, stosują te wszystkie specyfiki. Im jest to jeszcze niepotrzebne przecież:)

ja to tusz,cienie,kredka i blyszczyk mimo ze uwazam ze powinnam cos wiecej ale chlopak woli mnie bez make-upu czyli chyba nie jest az tak zle:)