Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zęby w ogonie

Faceci, cho no tutaj:) kobitki też, jak chcą:)

Polecane posty

ja osobiście też nie używam. Czasami tusz do rzęs , ewentualnie eyeliner czy jak to się tam piszę :) ilka moich kumpeli ma kilo tapety :/

Gość Zęby w ogonie
Twój przykład makijażu jest normalny, naturalny, mi chodziło o taką chamską tapetę, która mnie odstrasza:D a ja jestem płaska. Nie ukrywam, nie podoba mi się to,a ale cóż zrobić. Co ciekawe, mama i siostra nie są płaskie, więc nie wiem, po kim to mam. Chyba po ojcu:P

Gość Asdfgtesc
Wiecie jakie kobiety są najlepsze? Naturalne. Chodzi mi i o wygląd i o zachowanie. Ja mam problem z wagą, przez tarczycę przez rok przytyłam 25 kilo, właśnie zabrałam się by je zgobić i wiecie co? Powodzenie mam takie samo jak miałam wcześniej. Jak kobieta nie potrafi zainteresować faceta całą sobą, a tylko liczy na to, że poleci na ciało to tak naprawdę nigdy nikt nie będzie chciał jej na stałe, bo uroda kiedyś przeminie, a zostanie tylko uczucie. Dziewczyny nie zadawajcie takich pytań, bo same siebie pogrążacie. Czy poza wyglądem nie macie nic innego do zaoferowania?

Gość Zęby w ogonie
nieważne, jak bardzo będę wartościowa, facet i tak na początku zwróci uwagę na wygląd.

Gość Zęby w ogonie
a jeśli rozmawiacie na żywo, to widzi na początku opakowanie, nie wnętrze:)

Gość Zęby w ogonie
ok dziewoje, chyba już sobie pójdę, na rolki:P