Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyberKasiaa

POZNAŁAM KILKA RODOWITYCH WŁOSZECH, KTÓRE ZDRADZIŁY MI JAK PIELĘGNOWAĆ URODĘ I..

Polecane posty

Gość cyberKasiaa

PODOBAĆ SIĘ FACETOM;) JESTEM ZAUROCZONA Włoszkami;) byłam 3 tyg. na wymianie studenckiej, i wieeele się od nich nauczyłam;) są niesamowite, ich podejście do urody i ciała także ;) zdradziły mi wiele porad, takich ZA GROSIK, jak dbac o siebie- np. mycie twarzy sokiem z pomarańczy lub oliwa z oliwek do włosów (co już pewno znacie) stosuje się ich porad od miesiąca i efekty już są niesamowite zmieniłam też styl ubierania się (na razie na tyle, na ile kasa pozwoliła), czesania się i malowania;)

Gość cyberKasiaa
chętnie Wam poopowiadam jak jesteście ciekawe, bo do niektórych sposobów to nawet i moja mama sie przekonała, chociaż jest raczej nieufna jeśli chodzi o kosmetyczne nowinki;)

Gość klika klika
stosuje się ich porad od miesiąca i efekty już są niesamowite a konkretnieco zauwazylas?

Gość pisztru
no to podaj tzn oliwa myć włosy , przeciez będą tłuste

Gość klika klika
poczytalam troche o tymsokupomaranczowym mozna nim przewywac twarz od czasu do czasu, ale nie codziennie jest za silny i zaburza naturalna bariere biolipidalna skory na twarzy

Gość cyberKasiaa
nie, nie...lekko podgrzana oliwa na suche włosy, jako odzywka...później zmywamy szamponem;)) oliwe z oliwek stosują tam do wszytkiego! na paznokcie, na skóki, na stopy na kolana, na włosy:)

Gość klika klika
oliwe juzpronbowala ale sie zniechecilam ciezko ja zmyc, obciaza wlosy moze zalezy od typu wlosow, wybrazam sobie ze na geste silne wlosy jest ok, ale cienkie raczej obciaza

Gość cyberKasiaa
kilka kilka ja myję sokiem pomarańczowym twarz dwa razy w tygodniu:)

Gość cyberKasiaa
klika a spróbowałaś oliwe podgrzać? po podgrzaniu oliwa "rozcieńcza się" i nie jest już taka ciężka;)

Gość cyberKasiaa
jeśli chodzi o suplementy diety to włoszki nie łykają czegoś takiego jak skrzypovita, bellisima i inne takie...w ogóle tam raczej nie wierzą w zioła...łykają OLEJE- np. tran powiem wam, że ja łykałam u nas jakieś tabletki z ziołami, czy coś...i nic nie pomagało a po kapsułkach z olejem- REWELACJA, włosy sprężyste, błyszczące, pazokcie zdrowe, skóra nawilżona... i to po miesiącu!!!

Gość cyberKasiaa
jeszcze fajnym sposobem jest CYNAMON na wybielanie zebów... normalnie dodajcie troszke na szczoteczkę z pastą do zębów i myjcie;) wiem, że jest wiele takich sposobów, ale cynamon w przeciwieństwie do np. SODY nie niszczy zębów i efekty naprawdę są extra;)

Gość klika klika
probowalam tylko zimnej oliwy, moze kiedys sprobuje z podgrzana

Gość klika klika
masz na mysli kapsulki z olejem z ryb omega 3?

Gość cyberKasiaa
ja mam zwykły tran ;) i to nawet nie z rekina, tylko z dorsza, chyba za 7 zł;) a efekty już są nieziemskie;) tylko czasem mi się rybką odbije;) jak skoncze opakowanie kupie sobie lepszej jakości olej do łykania;)

Gość cyberKasiaa
i ja tez mam cieniutkie włosy;) chociaż teraz przez oliwe, tran i pielęgnację mam dużo baby hair, odrastają włoski;)

Tran w kapsułkach biorę od wrzesnia ubiegłego roku nigdy nie miałam tak gęstych i grubych włosów jak teraz, mimo, ze nie tak dawno je scieniowałam i rozjasniam. Suuuuuper:)

Gość czy powaznie piszecie?
podajcie wiecej sposobow na urode kobiet z innych krajow.

Gość dejfdjh
a tran zageszcza wlosy??? jakie jeszcze sposoby znasz? moze cos na przebarwienia?

Gość dejfdjh
mam już tak gęste włosy, że nie widać mi już nawet jaj

Gość anna balerinnka
ile czasu trzyma sie na głowie podgrzaną oliwę ?

Gość lkmnpono
a mycie twarzy pomarancza na co jest?

Gość a te inne rady
?

Gość ostatni moheranin
skorupki jajek na włosy też działa bo skorupki zawierają łatwo przyswajalne minerały zdrowy organizm to zdrowe włosy

Gość a te inne rady
tak sobie myślę,że to mycie sokiem z pomarańczy to na zimę raczej, albo trzeba stosować po tym kremy z faktorami UV. To coś w rodzaju terapii kwasami owocowymi/ złuszczanie

Gość tran tran tran
skoro ten tran tak pomaga to ja lece dzis kupic jakies opakowanie :D

Gość ksaha
Podaj jaki jeszcze olej można łykac jakie jeszcze sposoby poznałam na dbanie urody?

Gość prawda w oczy kłująca
no co tam za rady jeszcze masz.

Gość cyberKasiaa
A teraz zdradzę wam jeszcze jeden sekret, otóz jeśli będziecie to robić to zachowacie wieczną młodość... pijcie sperme i to jak najwięcej i to nie tylko waszego faceta ale wszystkich jego kolegów! w wieku 60 lat będziecie wyglądać na 25 latki, gwarantowane widziałam takie włoszki co tak robiły całe życie i wyglądały na 20 tki a miały po 50-60 lat

Gość prawda w oczy kłująca
kurczę, dziękuję. to najbardziej pomocna rada ze wszystkich ❤️