Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Iskierka*

PMS mnie juz wykańcza:(

Polecane posty

Męczę sie już dwa lata, bolesność piersi juz od 17 dc i to na zasadzie ,,nie tykaj mnie, bo ci przyłożę", nerwy napięte jak postronki.... Sama jestem już tą comiesięczną jazdą wykończona. Zaczęło się rok po porodzie, nigdy wcześniej nie miałam takich dolegliwości:( Mój gin proponował mi oczywiście pigułki ale wkrótce chciałabym znów być w ciąży. Czy macie jakies sposoby na łagodzenie tego zjawiska.

Gość jak sie masz 1
ja mam to samo :( tez mnie to wszytsko wykancza kidy mam miec okres jestm inna osoba :( nie moge na dodatek barc hormonow.

Ale ja mam wrażenie, że u mnie to sie wręcz nasila, wczoraj myslałam, że eksploduje, takie mam nerwy, mąz oberwał, na synka tez krzyknę a potam mam doła, że na nich warczę....

Gość Podobne
Polecam persen forte Na mnie działa ogólnie choruje na nerwice i biorę tylko te tabletki i widzę różnice

ja tez chodze mega wkurzona. tez mi jest z tym ciezko. staram sobie tlumaczyc sobie w myslach zebym sie nie przejmowala ze to tylko PMS ale czasami wybucham.

Gość mdla krwista merry
czesc wszystkie tu zgromadzone cierpietnice :] . Potwierdzam ze wizualnie wzrok pogarsza sie o rozmazany lekko obraz nieostrosci . Oczy szybko sie mecza a mi na dodatek puchnal . Wszystkie bruzdy,siniaki i since pod oczami sa wyrazistsze oraz opuchlizny i przebarwienia . Najgorsze w tym wszystkim jest jednak tak jakby ,,nieobecnosc,, wlasnego ciala , tak wiele bolów od ,,bólów miesni,kosci,oczu,piersi,glowy,podbrzusza sie odczuwa + nagle niespodziewane niemozliwe do opanowania stany emocjonalne typu: kolatanie serca,nagle wzrosty cisnienia krwi,bezdechy na codzien i w nocy i gwaltowne spadki stad wzmozona sennosc,zawroty glowy,ból skroni,dretwienie konczyn oraz twarzy,bolesne skurcze, bóle oczodolu i ,,ciezka glowa,, , zaklopotanie-oszolomienie-natlok mysli-brak koncentracji-zapominanie,nocne poty i nieuzasadnione leki o wlasne zycie,przed samotnoscia itp.Skrajne wyczerpanie,niechec do ruchu,suchosc w ustach i charakterystyczna ,,gula,, w gardle która uciska ( hormony maja wplyw na tarczyce,,. Równiez omdlenia problemy z wypróznianiem.Pulsowanie róznych czesci ciala zwiazane z róznica cisnien ,gwaltownymi spadkami i wzrostami insuliny wiec i ogromne zapotrzebowanie na szybkie uzupelnienie go w organizmie Jest tak wiele negatywnych czynników naraz,ze czlowiek sie zastanawia czy nie jest to oby symptonem innej niebezpiecznej choroby jednak zapewniam - jesli objawy trwaja do 14 dni w róznym róznym nasileniu,po czym pojawia sie krwawienie i z kazdym nastepnym dniem krwawienia objawy mijaja,oznacza tylko i wylacznie PMS lub PMDD i da sie z tym zyc.Moim bohaterem jest pan CHMIEL,który uspokaja mnie bardziej niz jakiekolwiek tabletki . ,,2 tygodnie KRZYK 2 i 2 nastepne MIODOWE tygodnie,, ;* Pozdrawiam cieplutko -mdla krwista merry ;*