Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia292

ile dostajecie benefitów w uk

Polecane posty

Gość kinia292

Witam:) a więc jak w pytaniu, może wymienimy się informacjami?

Gość zal dupe ściska
a ja dałam takie i juz wtc +chtc 125 tygodniowo hb 180 co 4 tygodnie chb134 co 4 tyg 2 dzieci dochod z pracy 16.500 na rok małzenstwo Wszystko co 4 tygodnie WTC i CHTC - 475 HB - 300 CHB 134 Para z dwójka dzieci zarobki 18000 rocznie

Gość zal dupe ściska
Nie kazdemu udaje sie znalesc dobrze płatna prace po mimo znajomosci języka. Jesli mam isc do pracy za minimum, lub prawie minimum , i zarobic tyle co dają mi benefitów za siedzenie w domu, to wole siedziec w domu. Chory kraj, z chorym systemem społecznym . Nie robie nic nielegalnego. Zyjemy oszczędnie, i sporo udało nam sie odłożyc, panujemy kupno domu.

Gość zal dupe ściska
i teraz sobie odpiowiedz na pytanie Pobierasz Child benefit?

Gość zal dupe ściska
wiedzą,i nie przekraczamy dozwolonego limitu

Gość zal dupe ściska
nadwyzka zainwestowana w Polsce na mamusie :P trzeba sobei radzic

Gość zal dupe ściska
no i zyjemy sobie wygodnie, w councilowskim domku, plazma w salonie, auta w garazu, a wam dupe sciska zal

Gość zal dupe ściska
a po co mi jezyk jesli mi sie tlumacz nalezy

Gość zal dupe ściska
no nic innego tylko zazdrosc i tak latwo daja sie wpuscic w maliny nagadac mozesz co chcesz i uwierza, i pazury z zazdrosci zjedza i szlag ich bedzie trafial

Gość zal dupe ściska
jedzcie jedzicie, wiecej benefitow dla nas zostanie

Gość eciapecia222
Ja sie nie podszywam a juz napewno nie pod Ciebie.. szkoda mi czasu widzisz jestes jednak glupia bo siedzisz tu nie wiem po co i piszesz jak to nie zazdroscisz ale zaraz Cie trafi no jednego mama mnie nauczyla trzeba ustappic glupszemu!! zeganm tepa strzalo

Gość gość
do tego BARANA albo BARANICY bo nie chce owcy obrazac , ktory ktora odpowiadal/a KINI ,jak czytam te twoje teksty to widze cie jak juz palce zjadasz nie mowiac o paznokciach z tej zazdrosci i zajadlosci ze ktos ma rodzine i dzieci i otrzymuje sluszne pieniadze od panstwa ktore na pierwszym planie stawia dobro dzieci czego nie mozna powiedziec o POLSCE pier***onym kraju pelnym zlodziejow na stolkach ktory pozwoli ci zdechnac na ulicy gdy ci sie noga podwinie....nie masz dzieci ? pewnie nikt nie chce ci brzytkiego dup*ska zerz**c bo jestes gru*a, to tyle co mi lezalo na sercu