Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak mi zaproponował

Chłopak mi zaproponował żebym rzuciła swoją starą prace

Polecane posty

Mój chłopak jest studentem prawa. Pracuje w korporacji i zaproponował mi bym rzuciła swoją obecną prace i on mogłby mi załatwic etat w biurze. Ja mu odmówiłam ponieważ wole pracowac tak jak pracuje. Blisko swojego domu na produkcji

Gość samotne matki dobrze se radza
Ja bym się zgodziła. Co mi tam, lepsze to niż fizyczny zapierdziel

Gość sfdqadsfdfgfgh
Ta, a jak się pokłócicie, to Ci załatwi, żebyś tę pracę straciła. Bezpieczniej liczyć na siebie.

Ja mam wykształcenie średnie bez matury? ale co to ma do rzeczy. W pracy w której obecnie jestem zarabiam koło 1300 na ręke a w tamtej pracy na ręke miałabym 2,5. I tutaj mam dylemat, praca w której obecnie jestem jest 2 kroki od mojego domu, a do tamtej pracy musiałabym albo jeździc busem albo z chłopakiem autem...

Gość wreeeedoooota
ja pierdzielę, dziewczyno, nad czym Ty się zastanawiasz? taka okazja może się nie trafić, jak nie chcesz tej roboty to ja jestem CHĘTNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość vefceffefef
nie wiem jakim cudem dostaniesz tam pracę bez matury. Ale bez matury to cię mogą szybko wyrzucić, masz ja w ogóle w planach?

Gość bez matury też można pracowac
w biurze! wam się wydaje że matura to wykształcenie.

Gość kmjnhbgvfcd
Hehehe w biurze bez matury? Bez matury to mozna w biurze pracowac ewentualnie jako sprzataczka. No chyba ze faktycznie ma sie plecy w postaci ojca prezesa. Ale nawet sekretarka musi soba cos reprezentowac, znac sie na komputerze, umiec chociaz w stopniu komunikatywnym angielski zeby sie dogadac z klientami czy moc zarezerowac hotel na wyjaz sluzbowy.

Gość przez polaczków przemawia
zazdrosc :classic_cool:

Gość PROWO ale kiepskie ; ))
kto by wzial glaba do biura ? hehe narobilaby taka lalka bledow i wylaliby i ja i chlopaka za polecenie jej ;) kto w to uwierzy ... ech coraz gorsze te prowokacje