Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aspołecznyodludek

smutna prawda

Polecane posty

nie spotkacie tutaj odpowiedzi na dręczące was pytania nie poznacie wspaniałych, nietuzinkowych ludzi, którzy odmienią wasz los nie zdołacie naprawić wszystkich krzywd, które wam wyrządzono nie oczyścicie także zepsutego sumienia nie zapomnicie o tym co was dręczy nie poznacie prawdy nie zmienicie rzeczywistości nie uciszycie chorych myśli nie zaspokoicie głodu trawiącego waszą duszę nie staniecie się lepsi i mądrzejsi nie zrozumiecie świata nie poznacie złotego środka na życie nie.. nie.. nie.. nie.. nic i nikt wam nie pomoże tylko Wy sami jesteście w stanie odmienić swój los

Gość fljl
ale się każdy kto chce WYGADA

Gość Krakowianka69
ale grupao2 zarobi na płatnych reklamach :D i o to w tym wszystkim chodzi, czyż nie?

taka prawda ,a co wtym smutnego ? że nasz los leży w naszych rękach ? To jest właśnie proste i sprawiedliwe :) Wszystko leży w Naszych rękach

Gość prawda prawda chlopaczku
nie zapomnicie o tym co was dręczy dreczy nas taki jeden nalogowy narzekacz jak ty

Gość no men no cry
bo tutaj się gada a w realnym swiecie się działa a nie na odwrót o ubliżaniu wspominasz nie czyn drugiemu co tobie niemiłe vide twój poprzedni topik najpierw wymagaj od siebie zanim zaczniesz wymagać od innych

fljl Tylko kłopot polega na tym iż nawet jeśli się wygadasz to owy fakt niczego nie zmieni. Ponadto wygadanie się pomaga zazwyczaj kobietom. Wydaje mi się, że facet woli sam sobie przemyśleć w ciszy pewne zagadnienia i dojść do sensownych wniosków - samodzielnie. Krakowianka69 Reklama dźwignią handlu. Szkoda tylko, że ludzie tutaj reklamują siebie i kreują na lepszych niż w rzeczywistości są. Swoją drogą co oznacza owe 69 w nicku? Działanie podprogowe? :P były prawiczek Smutne jest to, że ludzie tutaj liczą na cud... "wyzdrowienie", wsparcie... Ułuda... ale ludzie lubią się nią karmić. Smutne jest także to, że dziś uczciwością i pracą wcale się ludzie nie bogacą. prawda prawda chlopaczku Kolejna osoba z problemami, która by poprawić samopoczucie wyładowuje się na innych. Lepiej się przez to czujesz? no men no cry Nie jestem święty.

Gość no men no cry
Skoro nie jestes święty, to nie oczekuj perfekcji od reszty świata.

Gość Krakowianka69
Krakowianka69 Reklama dźwignią handlu. Szkoda tylko, że ludzie tutaj reklamują siebie i kreują na lepszych niż w rzeczywistości są. Swoją drogą co oznacza owe 69 w nicku? Działanie podprogowe? głodnemu suchary na mysli ... rok urodzenia

no men no cry Czy dążenie do "doskonałości", nieustanne próby bycia lepszym, chęć zrozumienia siebie i innych... mimo własnych wad i słabości jest czymś negatywnym? Czy chęć podzielenia się własnymi przemyśleniami, spostrzeżeniami i wnioskami z obserwacji jest złe? Nie chce nikogo pouczać... tylko napisałem, że jesteśmy trochę naiwni. Krakowianka69 Suchary?... a nie chleb? Hmm... Nie lubię sucharów. :P

Gość ty sie zabierz
za czyszczenie swojego sumienia.

Gość makolągwa bezsenna
"nie spotkacie tutaj odpowiedzi na dręczące was pytania" Kiedyś na tym forum przeczytałam bardzo dobrą poradę jak przygotować się do seksu analnego. Można? Można "nie poznacie wspaniałych, nietuzinkowych ludzi, którzy odmienią wasz los" To jest jedyny powód dla którego ja jestem na tym forum. Poznałam tu wielu nietuzinkowych ludzi, wciąż poznaję. "nie zdołacie naprawić wszystkich krzywd, które wam wyrządzono " A kilka?:) "nie oczyścicie także zepsutego sumienia" Przyznam, że nie próbowałam robić sobie konfesjonału z kafeterii, ale to może być akurat prawda, ciężko tu o rozgrzeszenie;) "nie zapomnicie o tym co was dręczy" Zależy co i kogo dręczy. Jeśli kogoś dręczy brak kończyny górnej to racja, ale jeśli samotność, to może to forum traktować jako namiastkę kontaktów międzyludzkich "nie poznacie prawdy" Jakiej prawdy? Prawdy na jaki temat? "nie zmienicie rzeczywistości" Trochę zmienimy,a to na leprze, a to na gorsze, miłym gestem, uśmiechem, śmiesznym podszywem. "nie uciszycie chorych myśli" W moim przypadku to prawda, ale nie ma miejsca na świecie gdzie mogłabym je uciszyć. Nie robi mi to różnicy, czy ich nie uciszę tu, czy na innym forum, czy w Buenos Aires. "nie zaspokoicie głodu trawiącego waszą duszę" prawda "nie staniecie się lepsi i mądrzejsi" fałsz:Dchoćby to, że kafe to istna kopalnia wiedzy psychologicznej, przekrój osobowości, to ciekawe i pouczające. "nie zrozumiecie świata" patrz pkt. "ani tu ani w Buenos" "nie poznacie złotego środka na życie" j.w. "tylko Wy sami jesteście w stanie odmienić swój los" Trzeba chcieć odmienić swój los i to jest właśnie kafeparadoks. Jak ktoś cały dzień pisze o tym, że jest prawiczkiem, to nie ma czasu przestać nim być, bo czynności seksualne pochłaniają jednak trochę czasu, a on akurat pisze na pewnym publicznym forum o tym, że jest prawiczniem więc brak mu czasu, żeby przestać nim być...itd. Kafe jest jak bagno, wciąga po uszy. Przed wejściem tu powinno być napisane dużą czerwoną czcionką UWAGA! "DO TEGO MIEJSCA SĄ TYLKO JEDNE DRZWI-WEJŚCIOWE" dobranoc:)

Gość prawda prawda chlopaczku
Kolejna osoba z problemami, która by poprawić samopoczucie wyładowuje się na innych. Lepiej się przez to czujesz? By dowiedzieć się kto się wyładowuje lecząc kompleksy, trzeba w tym celu przeczytać post nr1. Frustrat, wampir energetyczny, który szuka podatnego gruntu by zarazić swoim zniechęceniem innych.

Do osób o nickach: ty sie zabierz prawda prawda chlopaczku Niech każdy zajmie się swoim sumieniem i do cudzych się nie wtrąca. Jak masz już czelność mnie nachodzić i atakować - co zresztą wydaje mi się bez sensu, bo skoro mnie nie trawisz to powinieneś omijać z daleka - to miej na tyle odwagi by założyć sobie stały nick. Pomarańczowa gnido! :P Czerpiecie satysfakcję z ubliżania innym na czacie - jesteście żałośni. makolągwa bezsenna Chyba nie jesteś zbyt normalna. Zatem nie będę komentował.

Gość makolągwa bezsenna
A co jest złego w niecałkiem normalności, co? A Ty jesteś całkiem normalny?