Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespelniona angelina 25

Czy jest tu ktoś, kto tak jak ja nie potrafi tworzyć związków?

Polecane posty

w swoim zyciu miałam 7-dmiu facetów i niestety z żadnym mi się nie powiodło, pomimo, że z jednym byłam aż 4 lata, to była moja pierwsza miłość, zerwałam z nim, bo myślałam, że zakochać się jest bardzo łatwo. Myliłam się, jakoś nie potrafię, sama nie wiem dlaczego ;/ Nie chce doszukiwać się winy w stylu wychowania, ale na pewno jakis wpływ mial brak kontaktu z matką, która wyjechala do USA, kiedy miałam 12 lata, a pożniej systematycznie wyjeżdzała , byłam tzw. eurosierotą, bo po drugim przyjezdzie z USA zaczęła wyjeżdżać do Niemiec. Mogę też dopatrywać się winy w despotycznym ojcu, któr do tej pory jest nie do zniesienia, albo w samej sobie;) Zawsze jest tak, że uczucie się wypala, wygasa i nie zostaje nic. Będąc w związkach poświęcam się maksymalnie, sponsoruje, wydaje, dbam, ale poźniej coś pęka i w konsekwencji kończę związek. Ma ktoś podobnie? I wczym dopatrujujecie sie przyczyny

up

no to tylko się załamac, myslałam, że jest nas wiecej ;(

To bardzo proste - szybko się angażujesz i dajesz z siebie 100%. Niestety szybko Cię to nudzi. normalka.

normalka? Ludzie potrafią jakoś zyc w parach bardzo długi czas a nawet cale zycie, ja niestety nie ;(

bo pewnie jesteś facetem;( Ja jestem kobietą, a na dodatek tego wszytskiego nie chcę mieć męża i dzieci i im jestem starsza tym paradokslanie bardziej nie chce :(

chyba nie mam wyjścia, ale nie chcę nikogo ranić, bo naprawde miałam niesamowite przygody z facetami, ktorzy nie zaakceptowali mojej decyzji o rozstaniu

obys miała rację ;)

no wlasnie z seksem mam problem, miałam tylko jednego faceta w lozku. Poza tym wszysycy moi ex zawsze traktowali mnie z szacunkiem i do tej pory traktuja, bo mam świetny kontakt z każdym z nich. Nie wiem co jest ze mna nie tak

Poza tym ''taki jeden...'' ja Cię nie obrażam, sugerując brak inteligencji

Taki_Jeden_Ten_Normalny Do jakiego seksu? Z takim "ryjem" i inteligencją polnego świerszcza...aż dziw bierze, że potrafisz sprzężyć fiuta z własną prawicą...

ja mam problem, bo żaden chłopak nie zwraca na mnie uwagi, żaden facet nie widzi chyba we mnie kobiety z którą mógłby być. Jestem sama, najdłuższa moja znajomosc trwała może 3 miesiące. Tragedia. Był we mnie zakochany od podstawówki jeden chłopak, ja w nim też, ale padały oskarżenia że jest gejem, tak czy inaczej nasze drogi się nie zeszły. Czego żałuję, bo to był chłopak do którego naprawdę cos czułam. Jednak nasza nieśmiałość chyba wygrała. Co najśmieszniejsze niedawno brałam udział w holandii w sesji na lato, robili mi zdjęcia w bikini, więc nie może być ze mną tak źle. Nie narzekam na urodę, chociaż pięknością nie jestem. Charakter też nie powinien być przeszkodą, oczywiście nie jestem ideałem, ale niektóre dziewczyny są wobec swoich chłopaków niczym bomby zegarowe, ja zaliczam się raczej do tych spokojniejszych. Jestem taka sama jak i reszta ludzi na tym świecie, lecz jakiś czynnik sprawia że faceci się mną nie interesują. Oczywiście takich co chce mnie przelecieć to się znajdzie wielu, ale nie ma takich co by się we mnie zakochali.. no wiecie o co chodzi .. :(

Taki jeden...'' wiesz, nawet jeśli byłabym płaska jak deska, z taką twarzą jak Twoja ,bylabym daleka od próby jakiejkolwiek oceny cech fizycznych kogokolwiek. Pewnie wygłaszasz ową opinię, bo nie miałeś nigdy żadnej dziewczyny, zdziwiłabym się mocno, gdyby było inaczej, poza tym etymologia Twojego nicka jest tak żałosna jak Ty.

załatwiłam Ci bana, więc żegnam :)

mam to gdzies co piszesz angelina nie masz nikogo bo pewnie masz opryszczke narzadów plciowych ... po 2 hmm nawet jak jestes plaska to raczej to ze jestes sama to twoja wina a nie twojego wygladu i nie bede o nim tu dyskutowal hmmm ...

Wyluzujcie zwieracze - Majówka nadchodzi :D:D:D 9 dni opierdalania :P

w przeciwieństwie do Ciebie, jestem w związku i uwierz mi, nie spojrzałabym na takiego frajerzynę jak Ty, usun to zdjęcie, będziesz miał większe szanse na znalezienie kogoś