Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Oto jak spędzam swój wolny czas !

Polecane posty

Jak mam wolne, jak wróce z pracy spędzam albo na kafeterii, albo na o2, albo na fejsbuku ale na naszej klasie :) i żyje tylko i wyłącznie tym życiem.

Gość cipencjusz
Ja se wale konia w wolnym czasie

Gość molierrr
ja też wiekszość wolnego czasu spedzam w wirtualnym swiecie a mam go duzo po pracy, przemieszczam się z jednego do drugiego

Czesc :) Mój wolny czas to kafeteria, o2, nasza klasa i facebook który ostatnio zdeaktywowałem.

Gość LiLkka
ja też tu często siedzę. Kafeteria wydaje mi się ciekawsza od moich znajomych :D Oprócz tego mam oczywiście inne rozrywki, czytanie, tv, chodzenie po galeriach, ale tutaj najlepiej się relaksuję :classic_cool:

Gość LiLkka
doszło już do tego, że zamiast napić się kawki ze znajomymi ja wolę napić się kawki przed Kafeterią, rozkoszując się czytaniem postów :D Już mi się nawet nie chce nigdzie wychodzić. A jak wyjdę na spacer, to napędza mnie myśl, że po powrocie przeczytam nowe tematy ;)

Z tym że tematy na kafe już mało ciekawe to nie to co było w 2006 roku. Pamiętam jak wszyscy sobie składaliśmy życzenia świąteczna, jak zakładałem temat o drugiej w nocy że chętnie bym zjadł devolaja w dzień wigilijny :)

Gość to straszne-rośnie nam
pokolenie cyborgów !:O