Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie_rozumiem

bravo :D

Polecane posty

Gość gderliwa
no i co z tego? przynajmniej to były najlepsze czasy w moim życiu wszyscy byli zgrani, a teraz szkoda gadać

Gość rozpierducha na maksa!
nooo masturbowalam się przy "Mój pierwszy raz" :D

Czytałem :D Pamiętam te tłumaczenia tekstów piosenek :P A może to w Popcornie było...

Pamiętam, że mama zakazywała mi czytania bravo jak byłam zdecydowanie na to za mała i zdecydowanie byłam baaardzo tym zainteresowana ! ;)

Moje koleżanki wciąż się chwalą, że nie są już dziewicami. Wstydzę się im przyznać, że ja ciągle nią jestem. Co mam zrobić - skłamać, czy puścić się z pierwszym lepszym chłopakiem? - Natalia, 17 lat Mam nadzieję, że nie bierzesz na serio pod uwagę opcji przespania się z pierwszym lepszym chłopakiem? Takie podejście odbiło by się bardzo negatywnie na Twoim stosunku do samej siebie, a także rozwoju seksualnym... Bez względu na to co mówią i robią Twoje koleżanki uwierz w to, że nie ma nic złego w tym, aby czekać z seksem na kogoś wyjątkowego! Przeciwnie, to oznaka dojrzałości i szacunku do samej siebie. Spróbuj być nieco bardziej asertywna nie musisz robić wszystkiego co inni, miej swoje zdanie i nie wstydź się go wyrazić. Jeśli dziewczyny Cię wyśmieją, może to znak, że powinnaś poszukać sobie innego towarzystwa? Jest wiele dziewcząt, które nie spieszą się z seksem i utratą dziewictwa! - Monika, Bravo.pl Znalazłam na stronie bravo :D

Myślę,że właśnie artykuły były powodem mojego zakazu. Ale oczywiście, że czytywałam i pamiętam , a propos, problem nastolatki, która lubiła jak jej kolega sikał na nią podczas seksu. ^^

Gość naslk
no to bravo się nie zmieniło :D

na pewno są ! kiedyś też była chyba... Filipinka ? taka bardziej kumata gazeta dla starszych nastolatek, nie ?

Gość aniulka12345
Czytalam :S z kolezankami pisalysmy listy do bravo dla jaj, takie historyjki, mialysmy moze wtedy z 10 lat :P teraz mamy po 20

Chyba są sama nie wiem bo nie czytam gazet .W ogóle to mam wrażenie ,że nie ma odpowiednich gazet dla osób w moim wieku :P Hm nie pamiętam filipinki ale były jakieś inne .. yy popcorn 13-stka czy twist :D chociaż poziomem chyba podobne do bravo :D

Gość gderliwa
eh pamietam filipinke... do dzis mam gdzieś w piwnicy torbę z tej gazety stare dobre czasy :(

oo twist ! też coś mi się kojarzy. A teraz orientacyjnie w jakim wieku jesteś ? może coś da się dobrać ?

ale Popcornu nigdy nie kupowalam, bo mi sie nie podobal. Mialysmy za to z sasiadka system, ze ona Bravo, a ja Bravo Girl kupowalam i sie wymienialysmy:D

Gość gderliwa
nie jestem w stanie mowic o tych czasach, było tak pięknie... a teraz wszystko jest jakieś inne, ludzie się pozmieniali, szkoda słów

nigdy nie jest się za starym na rozmowę ! EwelinaEwa :) a i znasz gazety o których mówimy.

Gość gderliwa
racja