Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie_rozumiem

bravo :D

Polecane posty

no jasne. wrzeszczaca sasiadke mialabym gdzies, ale placzace dziecko juz nie (o ile wzbudziloby to moje podejrzenia). Ja po prostu skupiam sie na wlasnym zyciu, mam gdzies cudze i mam nadzieje, ze moim tez sie inni przestana interesowac.

ostatnio sasiadka spytala dlaczego skoro nie pracuje to syna ze szkoly odbiera opiekunka:D ja mimo starego wieku studiuje:P nie tlumaczylam sie choc nieuprzejma byc nie chcialam, ale wychodzi na to, ze babka widzi kiedy wychodze, wracam. I widzi, ze nie o regularnych porach. Jak sie okazalo opiekunke zaczepila pytajac kim jest:D Dodam, ze mieszka na przeciwko mnie wiec chyba mnie obserwuje.

dodam, ze mysmy sie przeprowadzili do nowego miasta i bloku i stalam sie cyba sensacja dla strszych pan:D

moi poprzedni sąsiedzi unikali mnie, z niewiadomych dla nas przyczyn nawet nie odpowiadali na nasze "dzień dobry" ;) na szczęście mieszkaliśmy tam tylko pół roku.

roznie to bywa:) ludzie lubiacy naprawde plotki lubia sobie dopowiedziec wiele rzeczy:D Dlatego ja skupiam sie tylko na swoim zyciu i nie ingeruje w zycie innych. Choc z jedna sasiadka nawiazalam znajomosc;) ale babka w porzadku, sama przyszla przeprosic za remont (a mieszka nad nami) i kawe przyniosla i tak jakos pogadalysmy i do dzis czasem na kawke sie spotykamy:)

aj, chciałam zapytać dalej o to czy masz tylko synka, czy jeszcze Kogoś, ale pomyślalam, że może za daleko brnę w sferę prywatności ? ;)