Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie_rozumiem

bravo :D

Polecane posty

o boze jestem za stara totalnie:O Gazety niektore znam, bo nie wiem czy wiecie, ale one istnieja od bardzo, bardzo dawna:) Niejedna starsza od was o wiele lat je zna.

Zatem teraz można wybrać coś z gazet: - o modzie, - o gwiazdach, - o domowych poradach, - psychologiczne, - naukowe. Bardziej sprecyzować zainteresowania albo czytać o luźnych "pierdółkach" . :)

Gość jhmjh
ja pamiętam z popcornu plakat britney spears i tej drugiej amerykanki zapomniałem jak jej tam z 10 lat temu na równi były

Gość gderliwa
nawet nie ma co porównywać... teraz nasz kraj jakiś skrzywiony przez manię internetu :(

Gość gderliwa
albo natalia oreiro czy jak jej tam :D plakaty u moich kolegów w pokoju eh

o tak:) kiedys to byly czasy. Chociaz ja z epoki nie internetowej, ale bylo duzo fajniej niz obecnie. Mialam kiedys mnostwo tych gazet, ale matka chyba wyrzucila:p

Filipinka jest stara (byla), bo moja mama ja jeszcze czytala:D Czyli masz racje od lat 50 pewnie istnieje, a raczej to mozliwe.

Pamiętam, że zostawiało się wycinki z gazet z przepisami, radami jak usuwać plamy, albo jaki haft zastosować, prawda ?

hm w ogóle jak się było przed 18 to wszystko jakoś inaczej najpierw te gazety później pierwsze papierosy a jak się udało jakieś piwko kupić to już w ogóle .. A teraz niby wszystko można ale to już jakoś tak nie cieszy :P

Gość jhmjh
jak to nie cieszy nie ma to jak zajebać się wyjebac komus i jebać laseczki na parkiecie

teraz wszystko jest w necie wiec nie ma tego uroku i klimatu. Ja mam cala szuflade z wycinkami na rozne przepisy mimo, ze kucharka jestem kiepska:P

no a teraz w takim razie, jeśli sięgnięcie po gazetę, to po jaką ? w końcu gazety i seriale mają odstresowywać ^^

Gość jhmjh
ja czytam fakt ostatnią stronę

ja teraz jak znajde to siegne po Bravo girl by sie posmiac:D a ogolnie czytam jedynie Wysokie obcasy, Angore.

hm ja nie wiem co do tej gazety kupowałam cosmo czy glamur ale to jakieś takie nie dla mnie z reszta mało do poczytania ogólnie w tych gazetach :P a i jeszcze czasem przejrzę hot czy avanti :D

Ja lubię Charaktery, newsweek, gazetę wyborczą ;) , ale i czasem sięgam po Dobre porady ! i czasami kupowałam joy. Fakt ? - mam trochę złą opinię, nie obrażając oczywiście !

cosmo i glamour to dla mnie gazety do posmiania sie. Takie tam sa rady czasem, ze nic tylko sie smiac:D Jak gdzies jade na dluzsza podroz to kupie ten badziew, ale to jak ogladanie "Trudnych spraw" dla rozrywki i uwstecznienia sie:D

bo taka jest prawda, że zarówno gazety, jak i seriale wybieramy łatwe, proste, żeby odreagować swoją codzienność. Dodatkowo uwielibiamy plotkować, ingerować w życie innych, a co innego jak zwierzenia w listach w gazetach lub treść seriali, daje nam to wszystko ? ;)

ja nie lubie ingerowac w zycie innych czy plotkowac:) Dlatego unikam gazet o gwiazdach. Moge w cosmo raz na pol roku poczytac jaka kiecka ktora wlozyla na rozdanie Oscarow, ale to wszystko. Zycie gwiazd mnie nie interesuje. Wole zyciowe artyluly badz osmieszajace politykow:P

Gość poka tzytzki
esteśmy ze sobą od 2 tygodni, a mój chłopak chce jechać na rok może dwa za granicę. Między nami jest duża różnica wieku (8 lat). Boję się, że przez ten wyjazd z nami będzie koniec. Próbowałam z nim o tym porozmawiać, ale on mówi, że będzie dobrze. - Anka, 16 lat

Ewa, oczywiście, że lubisz. Taka jest mentalność społeczeństwa. Lubisz czytywać o trudnych sprawach czy kwestiach polityków. A jak sąsiadka krzyczy na męża za drzwiami jak wchodzisz po schodach, nie zatrzymujesz się na sekundę ?

nie lubie czytac o zyciu gwiazd:) Owszem zyciowe reportaze czytam chetnie, a tam sie wypowiadaja ludzie, ktorzy cos na dany temat maja do powiedzenia. Nie lubie po prostu wiedziec jaka aktorka/piosenkarka co urodzila, z kim sie rozstala itd. gdyby sasiadka krzyczala na meza to nie zatrzymalabym sie :P Raczej nie zdarzylo mi sie to, ale pewnie bym pomyslala "nastepnym razem ucisz sie sama skoro taka jest tu akustyka":D Nie lubie plotek, jestem egoistka, malo mnie obchodzi zycie sasiadow itd.