Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina773

ODJĘCIE PIERSI - co potem?

Polecane posty

Gość alina773

Mam mieć odjętą pierś - wiem, najważniejsze jest zdrowie i to żebym się uporała z choroba. Ale żeby to się udało MUSZĘ wiedzieć jakie mam szanse na nową pierś? Jakie sa metody na jej rekonstrukcję? proszę o poważne wypowiedzi

Gość amazonka75
Rekonstrukcja piersi to w dzisiejszych czasach nie jest problem, naprawdę! Polecam Ci kontakt z Klubem Amazonek, to bardzo pomaga. mnie pomogło!

Gość MartynaS
Masz kilka metod do wyboru , nie bój się teraz metody rekonstrukcji są tak dobre, że pierś będzie jak naturalna Możesz wybrać albo operację z wykorzystaniem tkanek własnych czyli tkanek i mięśni , albo operację z ekspanderem i endoprotezą , możesz też wybrać metody mniej inwazyjne np metodę wstrzyknięcia kwasu albo przeszczep własnego tłuszczu Szczerze polecam tę ostatnią Moja siostra jest "po" i faktycznie pierś jak własna. Na plus jest to, że to nie operacja wiec bez operacyjnego ryzyka i komplikacji no i nie masz w środku nic sztucznego i nie musisz nic w przyszłości poprawiać Minus - tylko jedna klinika w Polsce to robi w Warszawie i może troszkę poczekasz w kolejce ale i tak chyba szybciej niż w Gryficach bo tam czeka sie kilka lat na termin operacji Tu masz namiar http://www.rekonstrukcjapiersi.com.pl/ Powodzenia życzę Nie martw się Wszystko będzie dobrze