Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tigatiga

Porod w 23 tygodniu ciazy...

Polecane posty

Gość Podobnie
Autorko przepraszam jeśli Cię uraziłam. Chciałam Cię tylko pocieszyć że Bóg jest Miłosierny i nigdy nie wystawiłby matki na tak ciężką próbę - to na pewno dla człowieka jest wielka próba wiary i dlatego ludzie to tak interpretują. Przypadek mojej cioci do dziś ciśnie mi łzy do oczu chociaż minęło już 4 lata. Źle się wyraziłam że wywoływali jej poród tydzień. Mówili że będą wywoływać a w rezultacie kazali jej biegać po schodach. Po tygodniu tej rozpaczy z martwą już córeczką w brzuchu zapakowaliśmy ją do samochodu i zabraliśmy do szpitala oddalonego o 160 km, tam na następny dzień po podaniu oksytocyny urodziła córeczkę, pochowana bez księdza ale na cmentarzu. Nie było sekcji zwłok - nie wiadomo dlaczego łożysko obumarło i dziecko umarło z głodu. Trzymam za Ciebie kciuki i życzę dużo sił. Mam nadzieję że uda Ci się szybko zajść znowu w ciążę.

Gość Kama Jola
Piękny list... Ja straciła swoją córeczkę w 22 tyg. Nic nie boli bardziej niz strata dziecka !!!

Gość m1317
dziękuję Ci za ten list od dzieciątka...

Gość gość11163
Wyrazy współczucia .. Dokładnie wiem co czujesz .. sama urodziłam bliźniaki w 23 tyg. W 1 trymestrze dostawałam leki na podtrzymanie .. niestety później u jednego z synków wykryto SIUGR po czym po niecałych 2 tyg. stwierdzono jeszcze TTTS 3 stopnia . Pojechałam do kliniki w Gdańsku na fetoskopię (robiłam wszystko żeby ratować synków..) , niestety 4 godz. po zabiegu stało się najgorsze .. zaczęłam rodzić ;( Jeden maluszek urodził się martwy , natomiast drugi żył 20 min po czym zmarł ;( Widziałam go , miałam na rękach .. był taki malutki , ale miałam nadzieję , że chociaż on jeden sobie poradzi, że będzie żył .. nagle świat zawalił się dla mnie kiedy jego małe serduszko przestało bić ... ;( W jednej chwili straciłam wszystko .. moje małe dwa aniołki ;(