Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaa30

pomozcie zinterpretowac sen!!

Polecane posty

Gość agaa30

witam, mialam ostatnio bardzo okropny sen. Śnilo mi sie ze moja 2,5 letnia coreczka zmarla:( pamietam tylko w tym snie ze juz jej nie bylo a ja tak okropnie plakalam wyraznie widzialam siebie zanoszaca sie w placzu i strasznie zrozpaczoną. kiedy w tym snie weszlam do jej pokoiku usiadlam na srodku podlogi i w okropnym placzu i zalu (samej do siebie. Niepotrafie zrozumiec dlaczego) krzyczalam zeby do mnie wrocila zeby mnie nie zostawiala:( wszystkie jej zabawi jej łózeczko wszytko mi ją przypominalo, wiedzialam ze ja bez niej nie bede potrafila zyc, i chcialam sie poprostu zabic. co to moze oznaczac? Nie moge przestac myslec o tym snie:( to jest okropne:( co noc budze sie zdenerwowana i chodze do córci do pokoju patrzec czy caly czas jest ze mna:( przeciez to jest nienormalne!!!

Gość sowa44
To wbrew pozorom dobry sen-widzieć osobę we śnie która umarła-zwiastuje dobre i dosadne życie:-)

Gość szymusiek
tzn ze twoja corka bedzie dlugo zyla

Gość klika klika
agaa moze jestes nadopiekuncza i w ciagu dnia przesladuja cie mysli, ze malej moze cos sie stac, wypadek albo zostac porwana?

Gość agaa30
Nie nie jestem nadopiekuncza, no moze do tej pory nie bylam, bo po tym snie to musze przyznac ze troszke bardziej jestem ostrozna. Mialam juz kilka snow ze smiercia w roli glownej i raczej nic zlego mnie i mojej rodzinie sie nie przytrafilo. Ale ten sen byl straszny. Staram sie o nim nie myslec, ale jak spogladam na corcie to nie moge odgonic tych okropnych mysli:-( . Kilka lat temu zaszlam w pierwsza ciaze i poronilam, dlugo to przezywalam ale na 2 lata pozniej urodzilam wlasnie moja corcie. Czy to moze miec cos wspolnego z tym snem?

Gość klika klika
jezeli dlugo przezywalas poronienie to pewnie moze miec duzo wspolnego. Ale nie przejmuj sie tak bardzo, mam nadzieje, ze nie interpretujesz tego snu jako znaku ze cos sie moze wydarzyc w przyszlosci. mnostwo ludzi na calym swiecie snia sie wypadki samolotu, ale jednak ginie tylko maly procent. misie kiedys snilo ze lecialamplonacym samolotem, ale nie traktuje tego jako znaku ;)