Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggejgfjseb

mam ochotę na seks ale boję się chorób...

Polecane posty

i o to wlasnie chodzi- kazdy ma prawo wymagac, a jak sie potem okazuje w praktyce to nieistotne, ja pisalam tylko o tym prawie.

napalony mi chodzi o to, ze dziewica, prawiczek moga tego wymagac. Czy to ma zastosowanie w praktyce? jak ktos jest uczciwy to tak, a jak nie to zadne badania tego nie zmienia. Proste;)

Gość ggejgfjseb
Ja tam uważam, że to prawdopodobieństwo wcale takie małe nie jest ale to tylko moje zdanie. oczywiście że można zawsze się zarazić w momencie kiedy wirus się dopiero rozwija i jeszcze nie widać go w badaniu. Ale dlatego lekarz robi wywiad i jeśli był ryzykowny kontakt seksualny to czeka się z badaniami albo je powtarza po pewnym czasie. Poza tym, robiąc badania dla kogoś chyba już się nie puszczasz z innymi w tym czasie? Zastanawiam się też jak szybko chodzicie do łózka bez zabezpieczenia skoro okienko serologiczne stalo się takim dowodem niepewności, że przez chwilę miałam wrażenie że badan nie warto z tego powodu robić w ogóle. Bo poco skoro i tak pewności nie ma. A tak na prawdę można mieć tą pewność. Wystarczy się zbadać 3 miesiące po ostatnim ryzykownym kontakcie. Inne choroby też mają określony czas rozwoju. Ewka - dziękuję za wsparcie.

Gość paulinciaaaaaaaa
ggejgfjseb ile masz lat, że tak się boisz?

Gość Uroczy Roman
Ja mam wyniki badań. Może ze mną chcesz ?

Gość mało wiem
ja po każdej przygodnej partnerce się badam to za darmo jest:)

Gość ggejgfjseb
Paulincio mam w tym roku 30 ale co to ma do rzeczy? To za dużo czy za mało by się tego bać? To dobrze, że się badasz mało wiem. Dużo miałeś tych przygodnych partnerek? Jeśli tak, polecam też zbadać się na WZW typu C. Koszt - ok. 30 zł.