Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggejgfjseb

mam ochotę na seks ale boję się chorób...

Polecane posty

przeciez to jest komiczne:)ide ze swoim chlopakiem do lozka wszystko pieknie ladnie i nagle mowie sorki najpierw badania ...no to by bylo komiczne

Gość ggejgfjseb
Tak, zgadza się. Spontan jest super. I wiem że to problem przy takim podejściu. Tak sobie myślę, a seks oralny w gumce to wielki problem dla facetów? Co myślicie o takim rozwiązaniu?

"no jestes pod tym wzgledem inna.. lepiej ci to powiedziec wprost zebys sie ogarnela i nie byla dziewica w wieku 30lat przez takie myslenie" To do mnie?

Gość ggejgfjseb
Jak to każdemu?? Nie taka jest moja intencja. Nie szukam tu kłótni. Pytanie było proste. Co Wy na propozycję seksu oralnego w gumce?

Gość Mrówek
Na to pytanie odpowiedź prosta - prezerwatywa obowiązkowa. Jeżeli facet zdrowo myśli, to nie powinien piszczeć tylko zakładać. Ewentualnie, żeby nie zaburzyć spontanu, Ty też możesz mieć. No właśnie o tym nie powiedzieliśmy, że prezerwatywa to dużo, jeżeli chodzi o zabezpieczenie też przed chorobami.

Gość Mrówek
Oralny w gumce to lipa, ja pisałem o klasycznym seksie "dowcipnym".

Gość ggejgfjseb
No to uf... dobre i to. Zawsze to jakieś rozwiązanie. Dzięki Mrówek.

Gość Mrówek
To może się całemu trzeba owinąć folią typu stretch, to może ten wirus na nas nie wsiądzie... Paranoja.

Gość ggejgfjseb
Co to znaczy kogoś znać? Kiedy tak na prawdę wielu nosicieli HIV, HPV, chlamydii itd. nie wie o zakażeniu. Więc nie da się kogoś poznać pod tym względem.

Gość ggejgfjseb
Poza tym, nie mówie o seksie na pierwszej randce czy na imprezie. Ale dajmy na to z facetem, z którego znam dajmy na to 2 miesiące, widujemy się. No i co? to już jest znany czy nie znany?

owin sie folia jak masz cos do ukrycia:O na zdrowie to wyjdzie twoim partnerkom:o Dobrze, ze ktos o to pyta, bo ludzie ignoruja takie zarazenia. malo tego nawet nie wiedza, ze przez seks oralny moga sie zarazic:O

Gość ggejgfjseb
Dziękuję Ewa. Zaczynam myśleć, że co niektózy próbują ośmieszyć temat by zmniejszyć lęk, który w nich zasiałam...

w dobie galerianek masz prawo autorko wymgac badan. Ja jestem za tym, sama robilam i nie uwazam, ze to cos zlego. Chodzi w koncu o czyjes zdrowie.

Gość ggejgfjseb
Tylko ilu jest facetów, którzy to zrozumieją??