Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Mój ideał kobiety wygląda mniej więcej tak:

Polecane posty

Gość real man wwa
a może wolisz chłopców?

do ideału to droga daleka - jednak ta fotka w koralach i podkreślonymi oczkami , wygląda zajebiście :) ...dziewczyna jest atrakcyjna , gdy cos ze soba zrobi - ostatnia fota to porażka... czyli kolejny wniosek dla innych kobiet - jak o siebie dbacie , tak macie....:P

Gość ale spoko...
real man wwa Ksywka gejowska, i oferta dla studenta też gejowska :-) Szukaj chłopaków na forum dla gejuchów :-)

Gość real man wwa
nie potrafisz ironii pojąć dziewczę?

Gość sex on the beach
a ty student nie powinieneś uczyć się do sesji nie chcesz być magistrem???

Gość ale spoko...
Potrafię, jeśli się pojawia. poczytaj to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia i postaraj się w końcu napisać coś ironicznego. Jeśli ci się uda, to cię pochwalę, chłopczyku! :-)

Gość real man wwa
wybacz, ale jakoś nie zalezy mi na aprobacie zakompleksionej dziewczynki.

Gość bzabza
Nie obrażajcie wyglądu dziewczyny, według mnie jest bardzo ładna, ale nie każdemu się musi podobać. Ważne jest to, że pewnie nawet by nie chciała nawet splunąć na autora :P _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Gość ale spoko...
Wspaniałomyślnie wybaczam! 🖐️

Gość bzabza
Śmieszny, to dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę :)

Gość ale spoko...
Student powinien się modlić, żeby się dziewczyna nie dowiedziała, że gapi się na jej zdjęcia. Bo zaraz dziewczyna uzyska sądowy zakaz gapienia się studenta na jej zdjęcia - przecież to wstyd dla dziewczyny :-)

Gość ale spoko...
Na Twoim miejscu próbowałbym ją wziąć na litość. Inaczej nie masz szans nawet na jej spojrzenie.

Gość ale spoko...
Kwiaty daj mamie, czekoladki daj mi, a lepiej kup mercedesa i jedź nim na oświadczyny. Jedyny cień szansy na sukces :-).

Gość smartconnect23545
Zgadzam się z tobą student. Dla mnie ta dziewczyna to kwintesencja kobiecości, delikatne rysy twarzy, piękne, długie i naturalne blond włosy, bez wyzywającego makijażu, piękne nogi. Ktoś pisał (zapewne kobieta), że belucci to jest to. A dla mnie ona owszem, fajnie byłoby mieć taką na jedną noc. Natomiast codziennie rano chciałbym się budzić obok takiej pietruchy i patrzeć jak śpi :)

Gość ale spoko...
Na golfa trójkę to żadna nie poleci :-(. Nawet 40 letnia panna z dzieckiem z koziej wólki. Już lepiej iść na piechotę, że niby taki oryginalny jesteś. Natomiast codziennie rano chciałbym się budzić obok takiej pietruchy i patrzeć jak śpi Bez urazy dla pietruchy i innych kobiet, ale rano (czyli bez makijażu i podpuchnięta), to żadna kobieta nie wygląda tak, żeby się na nią patrzeć w zachwycie :-). A zwłaszcza te, które dobrze wychodzą na zdjęciach dopiero z pełnym makeupem (czyli pietrucha).

Gość phi ale smiech
ma duże stopy bo ciule malinowe jest bardzo wysoka......... konusy ktore mają 150 cm to moga miec kobicy rozmiar stopy np 36 ja jeszcze nie widzialam kobiety 180 z rozmiarem 37 biedaki umysłowe

Gość bez matury ech
jedź na rowerze że niby masz taką kondycję!!!