Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chcąca_schudnąć

Pomocy!!!

Polecane posty

Jestem tu nowa i moim pierwszym tematem będzie odchudzanie. Mam 150cm wzrostu i ważę 68kg. Wiem jestem niska i gruba. Próbowałam wiele diet np. dukan. To dawało efekty ale długo nie mogłam. Od jutra mam zamiar codziennie biegać w folii. Mój jadłospis to ŚNIADANIE: 2 kanapki (chleb waza) z szynką sopocką i pomidorem 2 POSIŁEK OK. 11.30 : 2 kromki macy + jabłko Po szkole mam zamiar nic nie jeść i pić dużo herbaty i wody. (w moim przypadku herbata zaspokaja głód). Prócz biegania brzuszki. Mój cel to 45kg. Wiem, że do wakacji raczej to niewykonalne, ale może. 3 pierwsze dni tygodnia (pon.,wt.,śr.) mam zamiar nic nie jeść. Podobno można schudnąć nawet 6 kg. Tak co tydzień. Mam nadzieję że wytrzymam. Motywacją są wakacje i to że mama mi obiecała kupno stroju 2-częściowego. :) Jak schudnę będę z siebie dumna. Powodzenia życzę wszystkim odchudzającym się :D

Hmmm.. Powoli a trwale, i bez przesady :) NIe głodź się , jedyne do czego to prowadzi to do chorób :) A ile masz lat ? bo tak przeczytałam ,że chodzisz do szkoły :) .

Mam 16 lat i muszę schudnąć! :D Jak narazie odchudzam się tydzień. 3 dni głodówki z głowy i w ciągu tygodnia 8 kg . Jestem bardzo sczęśliwa:D Oczywiście z myślą o efekcie JO-JO ułożyłam siebie jadłospis po diecie :) Sama sobie się dziwię że wytrzymałam z dietą i bieganiem :P

Gość jaki masz jadlospis napisz
jw

Gość adriannaaaqwe
to schudłas juz te 8 kg czy masz dopiero zamiar?

Heh , musisz czy chcesz ? To jest lekka różnica... 8 kg w tydzień ? I dobrze się czujesz, nic Cię nie boli ? Piłaś herbatę albo kawę ? Nie kręci Ci się w głowie? Jeśli nic Ci nie jest to bardzo podziwiam twój organizm :D

Gość pratattataata
ale bzdury piszesz

To znaczy zależy ile kto chce schudnąć, w jaki sposób, oraz jaką ma przemianę materii . Ja nie narzekam, ponieważ nie jestem głodna pijąc colon slim i jedząc tylko śniadanie. Jeśli chodzi o ćwiczenia to jeżdżę na orbitreku 1 godzinę i robię sto brzuszków. Na śniadanie robię sobie 2 kanapki (waza) z szynką i papryką lub pomidorem i oczywiście herbata. :D Mam nadzieję że zmobilizowałam tych, którzy tak jak ja zresztą kiedyś nie mogli zacząć podjadając z lodówki. Moją motywacją są wakacje. :)

Gość qasdwfasefvsw
chcąca schudnać 8 kg w tydzień?? jak to mozliwe??

Gość melamilena8888
jak ty schudlas 8 kg w tydzien prosze powiedz doradz ja waze 75 kg przy wzroscie 165

Powiem tak. W ciągu dnia pije 2 litry wody, więc tego mi raczej nie brakuje. Poprawiam sobie też trawienie pijąc 2 razy dziennie colon slim, który naprawdę polecam wszystkim! Dzięki temu nie jestem głodna po szkole, bo pęcznieje w żołądku i nie chce się jeść. Poprawiam, że nie biegam tylko jeżdżę na orbitreku i robię brzuszki. Jeśli popołudniu boli mnie żołądek i nie mogę wytrzymać to zjadam np. 1 kanapkę(waza) z czymś :D

Dzisiaj zjadłam: - jedną kromkę chleba z masłem - całą pomarańczę - ryż z kurczakiem ( pół normalniej dawnej porcji) - jadną kaszankę z grila, bo miałam straszną ochotę ;-) i to tyle na dziś , dzisiaj mam trening ;-) spalę dużo kalorii, robię sobie dwa razy w tygodniu wycisk ;-)

Chciałabym oznajmić wam, że od jakiegoś czasu ćwiczę inaczej niż wam pisałam, ponieważ bieganie nie idzie mi zbytnio dobrze. Moje ćwiczenia to : 150 kal na orbitreku i brzuszki ( 6 weidera ). Powiem, że na brzuchu , ubyło mi już 8 cm, w łydkach 3 cm, w biuście 3 cm, w udzie tylko 1 cm, ale jestem zadowolona, bo 8 cm w pasie to moim zdaniem bardzo dużo. Ostatnio zmieniłam swój jadłospis, bo czasem coś wypadło i zjadłam popołudniu. Więc od jutra mam zamiar zacząć od nowa. Mam nadzieję, że mi się uda. Jak tam u Ciebie "17latka_nadiecie"

Cześć!!! Oznajmiam,że znowu zmieniłas swoją dietę na dobre!!! Dieta warzywno-owocowa to dla mnie CUD!! Dzziś jest 3 dzień i już schudłam 3,3 kg. Wazę 64,9, a startowałam z wagi 68,2. Jestem baaardzo zadowolona :) Oczywiście do diety dołączam ćwiczenia i tak jak już mówiłam 150 kcal na orbitreku i 6 weidera. Naprawdę polecam tą dietę!