Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lambda

zaproszenie porady

Polecane posty

mam pewien dylemat, powiedzcie mi czy wypada ...? Jakiś czas temu rozdalam zaproszenia, jednak mama poprosila mnie o zaproszenie jej dobrej znajomej z tego samego miasta (mojego rodzinnego). Z racji tego, ze rzadko przyjezdzam do rodzinnej miejscowosci rozdalismy wszystkie w okresie swiat. Jednak zostalo jeszcze to jedno i co teraz ?? Ustalilismy, ze moj narzeczony razem z moja mama wrecza ich zaproszenie, bo ja mam urawnie glowy na uczelni, za 2 tyg musze oddac prace mgr i jeszcze do tego kilka egzaminow na dniach. Oczywscie sama osobisce zadzownie, zeby nie bylo z zaskoczenia. Co o tym myslicie ?

Uważam że to nie jest zły pomysł ;) Tym bardziej że wcześniej przedzwonisz i będzie osobiście u tej kobiety Twój narzeczony. My też często dostawaliśmy zaproszenia tylko przez jedną osobę i nigdy nie było nam z tego powodu źle ;)

Gość stara mężatka
w takim wypadku skoro to jest znajoma twojej mamy to twoja mama powinna ją zaprosić a nie wy, na moje wesele moja mama też zaprosiła swoje 2 przyjaciółki a ja w zapraszaniu nie uczestniczyłam

Gość Eeerrr...
Jak mozna nie uczestniczyc w zapraszaniu gosci na wlasne wesele??? haha Co za kompletna bzdura! Autorko, Twoj plan brzmi dobrze, nie bedzie plamy:)