Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izusia.87

Potrzebuję pomocy!

Polecane posty

Gość izusia.87

Witam mam duży problem,od 2 lat mój chrzesniak jest w rodzinie zastępczej nie mam pojęcia u jakiej i gdzie jest od matki dziecka nie mogę sie nic dowiedzieć nie wiem zabardzo gdzie mam zwrócić się o pomoc w odnalezieniu go,czy nawet jak mi się uda czy rodzice przybrani mogą zabronić spotykania mi się z nim bardzo go kocham i tęsknie w cześniej nie miałam jak go szukac bo byłam w ciąży zagrożonej a puzniej wiadomo urodziłam i zaczełam synka wychowywać jak ktos zna się mniej więcej na tych rzeczach to proszę o rady mieszkam w Krakowie.

Gość nastolatkamama
Jestes pewna ,że chłopczyk jest w rodzinie zastępczej,czy może w adopcyjnej?

Gość pani łyżeczka i ł
Jest w rodzinie zastępczej,więc myślę że możesz mieć z nim kontakt zapewne mały był w domu dziecka zanim trafił do tej rodziny ? Jedź do tego domu dziecka i popytaj dyrektorkę .....

Gość izusia.87
z tego co wiem to tez do opieki społecznej można tez isc,tylko musze miec papiery że faktycznie jestem z nim spokrewniona,i z tego co wiem to są w rodzinie zastępczej,bo maja czekac na pprawe rodziców ale nie sety tej poprawy nigdy nie będzie,bo matka dzieci zawsze była szurnięta i zyła w innej bajce,pozwoliła przez własna gupotę żeby odebrali jej 2 dzieci a teraz jest z nowu w ciązy:(