Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Morland to dziwna osoba....

Polecane posty

Miszka w Anglii i ma jakieś obsesje. Za chwilę powie żem jest JP II i pisze za światów. Czy ona zawsze tak bredzi? Czy tylko w niedziele? Nie pytajcie o co chodzi, bo to prywatna korespondencja, więc jej nie ujawnię, ale czy ona na tym forum zawsze tak pisze trzy po trzy?

Hej BSA :D Tak, tylko w niedzielę siedzę trochę po południu i wieczorkiem. I link do tematu gdzie znowu interesujesz się seksualnością mojego faceta mogę podać, to nic prywatnego ;)

Gość podaj moorland ten link!
Prosimy :D

BSA, daj spokój, ja nawet nie wiem czy ta strona ma PW a żadnych polskich komunikatorów nie mam. Nie kombinuj. Btw, jak było w więzieniu czy gdzie tam siedziałeś od swoich bojek w listopadzie?

Jaki BSA, o czym gadka, daj mi chociaż jakiś temat, abym wiedział gdzie jestem. Ja ci naisze Bdaj, taki był twój poprzedni nick, pisałaś że byłaś molestowana przez swojego taty a mama nic nie robiła i dlatego pojechałaś do Anglii za nim jeszcze skończyłaś 18 lat, pisałaś o tym na kafe. Fajnie ci tak? Z ciekawości pytam

Dobrze wiesz jaki, wszyscy znają skina z kafeterii z obsesją na punkcie penisów i potencji innych facetów. To tyle z mojej strony, trzymaj się naziolku.

No dobrze, dobrze, nie płacz, umówmy się, że masz tylko identyczny styl pisania i problemy jak jeden niewykształcony skin o nicku BSA którego cechował seksizm, rasizm, homofobia i dziwne zainteresowanie życiem seksualnym innych facetów, a także podglądanie gimnazjalistek w lesie (ha! dużo zapamiętałam). Przy okazji to zawsze sprawiało, że podejrzewałam go o bycie kryptogejem, a jego irracjonalne poglądy jako sposób na nieprzyznawanie się przed samym sobą, że ma pociąg do męskich tyłków. Tak więc ciesz się, że nie jesteś nim bo jego głupsze pomysły żywcem wyciągnięte z twórczej fantazji Hitlera nadal są obiektem żartów i wszyscy tęsknimy za jego wydurnianiem się na forum. I przy okazji, mój nick ma dwa "o", pataponie ;)

Rzeczywiście, przepraszam że napisałem "Morland" a nie "Moorland". Problem polega na tym, że tym sposobem mogę cię mieć za "offermę"który raz pisze na pomarańczowo a raz pod nickiem "Moorland". Mogę ci przypisać wszystkie nicki tego forum, bo tak te forum jest skonsruowane. Ty mnie oskarżyłaś, ja za bardzo nie wiem o co, po prostu nie jestem wstanie odnieść się do tego co napisałaś, bo zwyczajnie ci się przyznam że nie wiem o co chodzi...Wiesz jak trudno się domyślać o co ci chodzi? Mogę ci napisać że pisałaś pod nickiem "gajowy", mogę napisać że pod nikickiem "gajowy" pisałaś to i tamto, ty oczywiście nie bedziesz wiedzieć w czym rzecz, a ja powiem że namierzyłem twoje IP i to na pewno ty, bo z tego samego połączenia netowego wychodzi. Bedę przez większość uznany za wiarygodny, oczernię twój nick, Z tym że ja nie jestem kobieta i nie czuję takiej potrzeby.... Kobiety chyba jednak czują potrzebę, aby zniszczyć facetów, którzy ich zagnęli intelektualnie. Chory o mściwy feminizm widać że rządzi....

Z wyjątkiem tego, że musiałbyś być zajebiście dobrym informatykiem żeby sprawdzić pełny adres IP (który do tego może być zmienny). Poza tym rzadko się zdarza, żeby dwie osoby pisały w dokładnie tym samym stylu, używały dokładnie tych samych argumentów i...dopieprzały się dokładnie do tych samych rzeczy. Poza tym jeżeli chcesz mieć kredyt zaufania na to, że faktycznie jesteś nowym nickiem, cholernie podobnym do osławionego BSA to zakładanie prowokacyjnych tematów jest kiepskim początkiem.

Moorland, ale o kim ty piszesz? Ja czytam kafe, sama o sobie piszesz to że twój facet jest trochę ciotowaty, bo farbuje włosy, pisałaś że podejrzewasz go o homoseksualizm, do tego pisałaś że nie mieszkacie razem i twojemu facetowi się do tego nie śpieszy, rzadko się widujecie, rzadko uprawiacie seks, bo twojemu facetowi nie chce się przyjechać do ciebie, a jak już przyjedzie to nie chce się mu seksu. To są twoje słowa, ogromnie dużo piszesz na kafe, więc nie wiem gdzie to pisałaś, ale zapamiętałem twój nick, bo dużo piszesz na kafe, powtarzam za tobą. Jak źle to przepraszam, już nie będę ci wypominać, to co w smutku i rozpaczy piszesz na kafeterii...

No właśnie o to mi chodzi, dlatego uważam, że jesteś BSA :D Bo jak on był na forum to jeszcze z facetem swoim nie mieszkałam (od stycznia mieszkamy razem, co bezpośrednio wiązało się z tym, że potrzebowaliśmy kasy - czyt. nie było jej na bilety pociągowe), włosy miał pofarbowane jak był piękny, młody i 18letni, czyli kupę lat temu a od dobrych paru miesięcy na kafeterii jestem tylko wieczorem i to nie na długo, więc to co o mnie piszesz to te same bzdury które wypisywał BSA. Już wiesz skąd wzięło mi się to porównanie? :D