Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maeru

Szukam przyjaciółki/koleżanki

Polecane posty

Gość maeru

Może być tylko taka wirtualna, możemy się nigdy spotkać. Warunek jest taki, że musi to być kobieta "z jajami", żadna tam delikatna mimoza która wierzy w ideały. Inteligentna. Naprawdę inteligentna. Coś o mnie? Typ humoru: South Park, Monty Python. Uwielbiam s-f. Wege. Mam ukształtowane poglądy, patrzę realnie na świat. Irytują mnie banalni ludzie, np. - mający nicki z cyframi, bo sam wyraz był już zajęty więc nie potrafili wymyślić nic nowego; - twierdzący że wygląd nie ma znaczenia; - w kłótniach w necie używający argumentów "nie podoba się to nie czytaj", "pokaż lepiej swoją twarz/nogi/wiersz"; - zagadujący "co słychać?", "co powiesz?", "o czym pogadamy?" Zamiast gadać tutaj, podaję swój mail: maeru@wp.pl

Gość efhnbad
jesteś kobietą?????

Gość nie szanuje matek szmatek
o to pasowałabys do mnie :classic_cool: lubie humor z stylu "zdechło mi dziecko" nie szanuje kobiet które karmią cycem w miejscu publicznym a Ty jak?

Gość srinki
bułeczka czy motylek ?

Gość maeru
Tak. Lubię konkrety.

Gość efhnbad
płeć????????? kim ty jesteś?? bo konkretnie nie jest nigdzie napisane

Gość srinki
a co za roznica jaka plec kurfa wy tylko bolca szukacie a ona szuka kolezanki zresztą jak i ja ;) szalona misia to nudna dewotka i nie umie czytac ze zrozumieniem (wczoraj pokazala to)

Gość jajko Faberge
nie dziwie się, że nie masz ani przyjaciółki ani koleżanki ani nawet znajomej :D 🖐️

Gość efhnbad
a co za roznica jaka plec Zasadnicza

Gość maeru
Szorstko to wszystko zabrzmiało, tak naprawdę jestem fajną babką. :) Ale nie chcę rozmawiać tu, proszę by jakaś zainteresowana napisała na podanego maila. Jak widać - już powoli zaczynają się jakieś ataki, a mi nie chce się uczestniczyć w takich dyskusjach. Napisałam co chciałam. To mój ostatni post w tym temacie.

Gość jajko Faberge
Irytują mnie osoby, któte twierdzą, że wygląd nie ma znaczenia - tutaj dałaś popis :D:D 🖐️

a co, rację ma. Tylko idioci twierdzą że nie ma znaczenia. Szkoda że autorka szuka tylko koleżanki, z chęcią poznałbym taką kobietę :)

Gość efhnbad
no i ma racje bo wygląd ma znaczenie a szczególnie dla tych którzy mają kompleksy (ci najczęściej twierdzą że nie ma znaczenia)

Gość jajko Faberge
wygląd może ma znaczenie jak się chce z kimś poruchać 🖐️ a do przyjaźni/rozmowy nie trzeba mieć ładnej buźki :D:D 🖐️ myślenie nie boli :D

Gość efhnbad
ja tam wole się otaczać ludźmi raczej ładniejszymi niż brzydszymi :)

Gość maeru
Ok, napiszę naprawdę ostatniego posta: z niedowiarkiem mogę połączyć się na np. skype, by udowodnić że jestem kobietą. Jeśli jakiś facet chciałby pogadać to też może być, ale na pewno się nie spotkamy (jestem w związku).

Gość niemamam
no i po co ci ta przyjaciółka? bedziesz ja hodował na odległośc? fb sie znudzil?

Gość jajko Faberge
pojęcie ładne jest względne 🖐️ myślenie nie boli :D:D

Czy ona napisała że ktoś ma być ładny/przystojny? Ludzie, ale z was idioci :O Ona określiła jakiego podejścia do życia nie lubi.

Gość efhnbad
no poco wygląd przy znajomości w sieci ?????? ty faktycznie nie umiesz czytać ze zrozumieniem

Gość nie szanuje matek szmatek
no wlasnie, widac nie zawitało zbyt wiele inteligentnych, autorko ja moge byc Twoja kol, ale nie bede pisac na mejla, wole tutaj, lepsze jaja są

Też nie lubię gdy ktoś tak twierdzi. Oznacza to, że kłamie. Dla każdego wygląd ma znaczenie. O to autorce raczej chodziło.

to w ogóle jest poryte Szuka tylko laski żeby se pogadać przez neta. Mi się wydaje że to facet który chce poświntuszyć z laską.

Gość jajko Faberge
ma takie podejście do życia że musi sobie szukać koleżanek aż na kafeterii 🖐️ hahaha