Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie jest okrutne

kobieta po ciazach

Polecane posty

Gość zycie jest okrutne

Czy kobieta po dwoch ciazach ma szanse ze ktos ja jeszcze pokocha. Chodzi mi o cialo ktore uleglo zmianie

Gość dr.Hausse
czy facet po paru operacjach ma szanse ze ktos go pokocha. Chodzi mi o cialo ktore uleglo zmianie

Gość zycie jest okrutne
ja bym takiego pokochala, w kazdym mozna cos znalesc pieknego Nie pisze tak dlatego ze teraz jestem w takiej sytuacji, zawsze potrafilam znalesc w kazdym cos co mnie zainteresowalo, cos wyjatkowego

Gość Samiec Alfa 100%
Znaczy się ważyłaś 55 kg i po 2 ciązach zmieniłaś się w 120 kg bestię i liczysz że znajdzie się książe który nie spojrzy na Twoje opasłe dupsko? Zaakceptuje twój tłusty biceps w rozmiarze 50cm? Rozstępy na brzuchu? Obudź się. Jedyne na co możesz liczyć z dwójką dzieci i takimi "wymiarami" to Inwalida lub facet po przejsciach . Tyle w temacie.

Gość plora
Nie urodzilam dziecka a mimo wszystko mam okropne rozstepy i niejedrne cialo i waze normalnie bo 56 kg. Jestem pewna ze maz mnie kocha:) dla wlasnej satysfakcji postanowilam powiekszyc biust zeby piersi byly pelniejsze i przez to rozstepy wypelnione i tyle. Jest ok;)

Gość vsduzhgiwefh
Ja tez urodzilam dziecko ale teraz duzo cwicze i mam super cialo lepsze niz przed ciaza i sexowniejsze niz kobiety ktore nawet nie rodzily.Widzisz da sie cos z tym zrobic tylko trzeba zaczac robic.

Gość zycie jest okrutne
mam 171 cm i 56 kg. normalnie wazylam 59 ale ostatnio stres mnie dopadl i schudlam. w ciazy przytylam tylko 4 kg wiec waga jest normalna wydaje mi sie, z wyjatkiem kilku rozstepow i co mnie najbardziej dobija to piersi. Dlaczego tak jest. Ja nie chce zeby ktos kochal moje dzieci czy je utrzymywal. Brakuje mi kogos kto mnie chociaz przytuli. Nie szukam ojca dla dzieci

Gość zycie jest okrutne
Ja jestem tego swiadoma ze juz cale zycie moge byc sama. Nikt nie musi mi tego mowic. Ale ciezo jest byc samemu nawet bez przyjaciela, bez zadnego wsparcia

Gość polecam Holandię :))
jedz na zachód, tam nawe z 4 dzieci znajdziesz kochającego faceta np. w Holandii :)

Gość zycie jest okrutne
Ale mi nie chodzi o to ile mam dzieci, bo ojca dla dzieci nie szukam. W Angli jestem, to ten jebany kraj narobil mi samych problemow. Najchetniej to bym zapakowala dzieci i spierdolila tam gdzie by mnie nikt nie znalazl

Gość kejrgledksrf
KOBIETO IDZ DO PRZODU Z PODNIESIONA GŁOWĄ!!! to ze masz dzieci nie swiadczy o tym ześ na koncowej drodze zycia. Litosci kobiety! facet nie spojrzy na zakompleksioną, smutną kobiete!!

Gość zycie jest okrutne
Zwariuje chyba jak dluzej posiedze w tej patologi

Gość zycie jest okrutne
ale obwisle cycki odstrasza chyba kazdego faceta

Gość gggiiiilllll
34 lata , 1 dziecko, ciało niezłe,ale liczyć mogę tylko na przygodny seks...Problem w tym,że ja tego nie chcę...

Ci co kochają tylko ciała są fajni na krótko. Po kilka latach zostawią Cię na młodszej. Szukaj takiego co pokocha Twoją duszę ...

Gość hooojeee
albo osamotniony pleban , ktory dzieci nie lubi z racji niemozności :OO

Gość ozywiona zona
Wazne jest tylko zeby cialo dobrze sie smyralo.Reszta nie wazna jest.