Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia 25,.,

Moj ojciec się spakował i....odszedł do młodszej:-(((((

Polecane posty

Gość Emilia 25,.,

Mama miala w piatek urodziny-kupił kwiaty i ulubione perfum-wszystko było ok-kolacja itp.. A w sobote jak gdyby nigdy nic zaczął się pakować:-( Mama zapytała co robi?? A on ,że dochodzi...do młodszej:-( ona jest w moim wieku!!!!:-0 Mama jest na środkach,a ja wszystko muszę tlamśic to w sobie:-( Ciężko mi jak cholera...:-(

Gość efhnbad
takie życie niestety

Gość menrza
ale choooj

Gość Emilia 25,.,
Mama nie spodziewała się, że środowe bolcowanko będzie tym ostatnm, bede musiała szybko znaleźć jej nowego ;(

Gość Emilia 25,.,
Fajnie się pisze,że ciężkie:-( Najbardziej boje się o mamę:-0

Gość Emilia 25,.,
PODSZYWY nie macie serca:-(

Gość efhnbad
wiesz sama przeżyłam to w wieku 10 lat.... więc niestety wiem o czym pisze. W tych czasach to większość ludzi się rozchodzi niestety - takie życie

Gość annia.....................
To skurwiel.Poczekaj przyjdzie matkę prosić na kolanach,zeby go przyjęła.prędzej czy pózniej małolata go puści.

Trzeba przeczekać. Obstawiam, że młodsza panienka znudzi mu się po 2 miesiącach. Codzienne obiadki i prasowanie koszul okażą się ponad jej siły - a seks to nie wszystko. I tatuś szybko się o tym przekona.

Gość Emilia 25,.,
Najgorsze jest to ,że moja kumpela o wszystkim wiedziala:-(i dopiero dziś mi o tym powiedziala,że wie-to trwa juz ponad rok!!!!!czujecie!!:-(

Gość efhnbad
a skąd wiedziała? taką kumpele bym pogoniła raz dwa

Zrozum ją.Nikt w takie sprawy nie chce się wtrącać.

Gość Emilia 25,.,
Nie wiem jak mam tłumaczyc kumpele bo nie wiem jak na jej miejscu bym sie zachowała-na razie z ną nie gadam:-( kurwa jak mi smutno!!!!!!!!!!!

Gość efhnbad
ile ty masz lat? wiesz podejdź do tego z dystansem bo to jest w sumie sprawa twoich rodziców, zobaczysz za jakiś czas bedzie ok.

Gość Emilia 25,.,
Mam 25 ona też;-( Ojciec ma 50-kocham go a jednoczesnie nie nawidzę-po co były te kwiaty ,perfum??-Dupek:-(

Gość Papa- smerf
Przestańcie łykać każdą prowokację. Taka nieinteligentną mamy młodzież. Przecież wystarczy tylko trochę IQ i widać jak na dłoni.

Pewnie ,że to smutna sprawa,Ale to nie twoja wina .Tylko tego starego chuja. Idż do tej szmaty i wpierdol jej .Współczuję twojej mamie

Gość efhnbad
zamiast tu siedzieć to idź pogadaj z mamą zabierz ja jutro na kawe, do kina. Widze że łatwiej się przechodzi rozstanie rodziców w wieku 10 lat..... chociaż nie wiem pamiętam że tez to przeżywałam ale tylko jak sie kłócili, później było ok

Gość efhnbad
annia..................... takie masz rady na poziomie... naprawdę

Gość Emilia 25,.,
Przeciez jej nie wpie...tylko bym się pogrążyła w jej oczach Chyba nie pojdę do pracy zostane z mamą:-(

Gość lillian.
annia..................... to jemu by się przydał wpierdol, żeby zaczął myśleć głową, a nie kutasem.

Gość Papa- smerf
25-latka Emilia?.Która 25- latka pisze w ten sposób? I leci wywalać swe żale na KAfe? To ona nie ma juz w tym wieku rozsądnych znajomych, aby im się wyżalić? Zastanówcie się........................

Gość efhnbad
no własnie postaraj się pomóc mamie, zorganizuj jej miło czas, rozmawiaj z nią. Jak poszedł to poszedł kit z nim. Mama sobie jeszcze kogoś znajdzie

Gość efhnbad
To ona nie ma juz w tym wieku rozsądnych znajomych, aby im się wyżalić? Zastanówcie się........................ a po co ma się zwierzać znajomym? przeciez pisała jak koleżanka japotraktowała

Stare przysłowie,, jak suka nie da pies nie weżmie" Więc jej bym wpierdoliła..Stary przechodzi kryzys wieku sredniego.

Gość Emilia 25,.,
Papa-smerf a komu mam się wyalic??-kumpeli która o wszystkim wiedziała???!!!To ty zastanów się nad tym co piszesz!!

Gość Papa- smerf
"Mama jest na środkach,a ja wszystko muszę tlamśic to w sobie... Mama jest na środkach? A kiedyż mama zdążyła polecieć do lekarza po "środki"i od soboty, jak dziś niedziela???

Gość Emilia 25,.,
Ma je od swojej przyjacióli -boże a ty co Rutkowski-??-nie pisz bo mi nie pomagasz-piszę aby się wyżalić a nie tłumaczyć!!!!

Gość efhnbad
zamiast siedzieć przed kompem idź do mamy z nią przynajmniej posiedzieć, swoją drogą to duża dziewczynka jesteś trzeba być silnym bo co dopiero bedzie jak Ciebie "wypluć" facet puści bokiem?? trzeba mieć twardą dupę . powodzenia lece spać

Gość Emilia 25,.,
Jak czytam wasze wypociny to smyram łechte i czuję to boskie pulsowanie