Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xendźia

światowej slawy Tomasz Roy-Szabelewski, spec od stylu mieszkaniowego powiedział

Polecane posty

Gość xendźia

dziś w tvn w programie Pan i Pani House, że pralka nie powinna stać w łazience i jest to dziwaczne przyzwyczajenie tylko w Polsce i wywodzi się z PRL to prawda ? zgadzacie sie że pralki nie powinno być w łazience ? wiedziałyście o tym ?

Gość menrza
a gdzie, w kuchni? tam, gdzie gotuję? miałam tak raz i nie cierpiałam tego, fajnie byłoby mieć osobne pomieszczenie, taką małą pralnię ale niektórzy tak mają w domkach ale w bloku?

Gość xendźia
własnie urządzal łazienkę w bloku i powiedział że nie powinno byc pralki

Gość nasetke23sek
hahah też to ogladałam :D ale pitolą ludziom w głowach, jakas chinka od feng szuj i żyl wodnych, a ta babka co miała tam mieszkac jakiś blond siwy tleniony hełm miała na głowie czy to była peruka? takie bzdury tylko w tvnie ... a ci ludzie jacys dziwni, ja mam normalną pralke i nie musze wody odprowadzac do wanny :O

Gość cvcv
moze tylko u nas (w Polsce) tak jest, ale zakladajac, ze sie nie ma w domu specjalnego pomieszczenia na pralnie to wydaje mi sie, ze jednak lepiej miec pralke w laziece niz w kuchni bo jakos brudne ciuchy i jedzenie w parze dla mnie nie ida

Gość xendźia
i gdzie on im ta pralkę w końcu postawił ?

Gość kamajsutra
moja kolezanka mieszkała w willi z rodzicami i mielie kuchnio-łazienkę :O nie pamietam juz jak to było ale chyba mieli lodowke w kiblu czy jakos tak... spece od tvn maja zawsze racje! teraz cała Polska wywala posłusznie pralki z wc

Gość xendźia
troche własnie nie pasuje jesz obiad a obok na podłodze brudne gacie albo ciuchy brudne z pojemnika na podłogę przeciez to wstrętne

Zgadzam się z tym. Kto ma w łazience pralkę? Pralka powinna znajdować się w pralni, oddzielnym pomieszczeniu gdzie jest tylko pralka, suszarka i tyle.

Gość pytanie mam tego typu...
też to oglądałam. Dlaczego dziwni? Po prostu nie mieli podłączonej pralki do odpływu.Też tak mam:( A apropo programu to bym się wkurzyła jak by mi wstawili pralkę do przedpokoju. W łazience chociaż jej nie słychać.Jak ktoś często pierze to można wyjść z siebie.

Gość xendźia
jesuuuu pralka w przedpokoju , trochę dziwne ale łazienkę mieli maleńką, tylko 2 metry i 40 cm kwadratowych można stać, usiąsć na klopie albo wejsć do wanny

Gość pytanie mam tego typu...
Ja bym wolała wstawić kabine a pralkę zostawić w łazience

Ja uważam, że powinna stać w salonie ( zwłaszcza jeżeli droga ) obok plazmy- Wkomponowana w meblościankę może stać się ozdobą i wykwintnym, wyszukanym dodatkiem uzupełniającym piękno paździerza Pozdrawiam Pana Tomasza

Gość no a ja..
a ja już wcześniej byłam zdania, że łazienka bez pralki jest przyjemniejsza - miejsce do relaksu i kąpieli. Oczywiście najlepiej mieć pralnię osobno, a gdy się nie da odpowiednio zabudować pralkę - ja mam ją w kuchni - nie wiem dlaczego ludzie od razu wyobrażają sobie, że brudy leżą na podłode a obok je sie obiad - a w łazience trzymacie brudy na wierzchu czy w pojemniku? dziwne myślenie....piorę jak nie jem, a nawet jak korzystam z praki to można zrobić to tak, że nic się nie wala wokół... tvn ma programy jakie ma - jak nie gustujecie to po co ogladacie? :P:P ja oglądam wybrane na tvnplayerze a jak mi się nie podoba coś to nawet nie odpalam - nie rozumiem dlaczego ktoś traci czas na oglądanie - a potem narzeka...